Suomen suurin matkablogiyhteisö

10 luetuinta reseptipostausta

Vielä viimeinen katsaus vuoteen 2015. Olen tutkinut tänäkin vuonna viime vuoden luetuimpia postauksia ja koonnut suosituimmat jutut yhteen. Toisin kuin edellisinä vuosina, tein tällä kertaa kaksi erillistä listaa. Toiseen listasin suosituimmat reseptipostaukset ja toiseen vuoden aikana eniten lukijoita keränneet matkapostaukset. Viime viikolla julkaisinkin jo Top 10 Matkapostaukset. Nyt on reseptien vuoro.

Rajasin jutut tällä kertaa alkamaan vuodesta 2013, sillä muuten listalla olisi edelleen ne samat Jamie Oliverin sienirisotot kuin aina. En myöskään kehtaa nostaa vanhoja juttuja liiaksi esiin, sillä niiden lukeminen ja etenkin vanhojen kuvien katselu saavat aikaan valtavaa myötähäpeää itseäni kohtaan. En ehkä kestä sitä nyt.

Katsotaanpa siis mitä 2013-2015 julkaistuja reseptipostauksia te luitte eniten viime vuonna. Reseptipostausten suosio jaksaa aina ällistyttää minua. Julkaisun aikaan reseptit eivät ole suosituimpien juttujen joukossa ja keräävät melko harvoin kommentteja, mutta vuosi- ja kuukausikoosteiden kävijämäärissä reseptipostaukset ovat poikkeuksetta luetuimpia. Niin oli myös viime vuonna.

Suosittujen reseptien listalla on nähtävissä myös muutamia trendejä. Perusreseptit kiinnostavat aina, mutta listalla näkyy vahvasti myös vuoden 2015 villitykset. Näitä olivat ainakin bataattiburgeri ja kahden aineksen Nutella-kakku. Myös terveelliset reseptit keräsivät kävijöitä ja gluteenittomuus on tuntunut kiinnostavan edelleen. Tämän pidemmittä jorinoitta, tässä vuoden 2015 aikana luetuimmat reseptipostaukset.

Onko näistä joku sinun suosikkisi?


1. Terveellisempi pizza


2. Banoffee


3. Kivikauden leipä


4. Kahden aineksen Nutella-kakku


5. Tonnikalan paistaminen


6. Proteiiniletut


7. Bataattiburgeri


8. Nopea pinaattipasta


9. Kahden suklaan seeprakakku


10. Intialainen kanakastike

Bubbling under: Viikunasalaatti, Maapähkinävoikeksit ja Sitruunarisotto.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply