Suomen suurin matkablogiyhteisö

Meidän päivämme

Toukokuun 23. päivä vuonna 2015 oli elämäni ihanin päivä. Tuo päivämäärä lukee nyt myös vasenta nimetöntäni koristavassa sormuksessa. Siinä vähän näyttävämmässä niistä kahdesta sormuksesta, joita tuijottelen vieläkin epäuskoisen onnellisena. Olen rouva Häkkinen. Kuulostaa vieläkin niin hassulta.

Haluaisin kirjoittaa jotakin ihanaa tuosta päivästä, kertoa miltä tuntui nähdä kaikki tärkeimmät ihmiset ympärillä, halata heistä jokaista, puristaa uunituoreen aviomiehen kättä, tanssia hänen käsivarsillaan häävalssi, nauraa kaasojen kanssa ja nauttia jokaisesta kauniista hetkestä. Pelkään vaan, etten osaa pukea sitä kaikkea sanoiksi.

Siispä tyydyn vain kiittämään kaikkia, jotka olivat tavalla tai toisella osallisena häissämme. Teitte päivästämme ikimuistoisen. En osannut kuvitella miten upea päivä siitä tulee, vaikka saman kokeneet kertoivatkin odotettavissa olevan jotakin ihan mieletöntä. Jokainen hetki oli yhtä juhlaa enkä ole koskaan ollut niin onnellinen kuin tuona ihanana päivänä.

Olo häiden jälkeen on haikea. Olisin halunnut jatkaa juhlaa ikuisesti, mutta päivä meni ohitse nopeammin kuin olisin suonut sen menevän. Onneksi jäljellä on kaikki ihanat muistot, valokuvat ja se arkku, jonne häävieraat kirjottelivat meille lappuja, jotka saamme lukea ensimmäisenä hääpäivänämme 23.5.2016. Jännittävää, miten maltan odottaa kokonaisen vuoden!

Onneksi, voi onneksi edessä on vielä ihanaakin ihanampi häämatka! Italia, täältä tullaan! Onni sen kun vaan jatkuu ja tiedättekö mitä, me olemme sen ansainneet. Tämä on todellakin elämämme kesä!

Ja hei, nyt kaikki Italia-vinkit kehiin! Reissaamme ainakin Roomassa, Cinque Terressä, Firenzessä ja Sienassa sekä muualla Toscanassa. Mitä missäkin kannattaa tehdä, missä ja mitä pitää syödä ja mitä ei kannata tehdä? Etenkin Rooman ja Firenzen ruokapaikat kiinnostaa, mutta kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan!

P.S. Parempia hääkuvia julkaistaneen blogissa myöhemmin näiden kännykkäräpsäisyjen lisäksi. Ja jos ei julkaista, niin Instagramista hashtagilla #hmhäät2015 löytyy paljon kivoja kuvia häistämme. Meidät löydät Instagramista nimellä keltaisessakeittiossa.

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply tatjaana perjantai, 5 kesäkuun, 2015 at 12:52

  Onnea Martina ja Henkka, ihanaa häämatkaa!

  • Reply Martina perjantai, 5 kesäkuun, 2015 at 14:14

   Kiitos! Häämatkaa odotetaan jo innolla! 🙂

 • Reply Janna perjantai, 5 kesäkuun, 2015 at 15:50

  Paljon onnea teille! Mahtavaa häämatkaa myös. Italia on ihana 🙂

  • Reply Martina lauantai, 6 kesäkuun, 2015 at 18:56

   Kiitos! Italian häämatkaa odotetaan jo todella suurella innolla. Voi kun voitaisiin mennä jo. 🙂

 • Reply Inka lauantai, 6 kesäkuun, 2015 at 10:30

  I-H-A-N-A-A!!!! Onnea ihan järjettömästi, ja toivottavasti päästään tsuumailemaan täällä bloginkin puolella teidän hääpäivää tätä sneak peekiä enemmän.

  • Reply Martina lauantai, 6 kesäkuun, 2015 at 18:58

   Kiitos Inka! Täytyy varmaan tehdä vähän kattavampikin hääpostaus sitten kun pääsen hääkuviimme käsiksi. Onhan ne ihanat tunnelmat kiva tallentaa jonnekin muuallekin kuin mielen syövereihin. 🙂

 • Reply Milla - Pingviinimatkat maanantai, 8 kesäkuun, 2015 at 21:41

  Tuhannesti onnea, iloa ja naurua tuoreelle hääparille <3 Päivänne kuuloistaa juuri siltä miltä pitääkin. Ihana hämatkaa myös! Erinomainen valinta tuo Italia, mutta senhän te jo entuudestaan tiesittekin 😉 Roomasta en osaa mitään yksittäistä ravintolaa suositella, mutta Trasteverestä olemme löytäneet monia ihania pieniä ja sympaattiisia paikkoja.

  • Reply Martina tiistai, 9 kesäkuun, 2015 at 07:17

   Kiitos Milla! Parhaat parit suuntaavat häämatkalle Italiaan. 😉 Odotan reissua jo tosi kovasti. Trastevereen ajattelimme suunnata ainakin yhtenä iltana syömään. Sieltä luulisi tosiaan löytyvän jonkun kivan pienen ruokapaikan, josta saa hyvää paikallista sapuskaa. Mulle ongelmia meinaa tuottaa paikallisten tapa syödä tosi myöhään. Siinä vaiheessa kun italialainen on vasta aperitiivilla, olen minä normaalisti menossa jo nukkumaan. Tai no, ainakin melkein. 😀 Onneksi lomalla voi siirtää hyvin mielin sisäistä kelloaan tikittämään vähän myöhäisempää rytmiin. 🙂

  Leave a Reply