Suomen suurin matkablogiyhteisö

Casa Italia

Anoppi puhui jo viime vuoden puolella hänen työpaikkansa lähelle ilmestyneestä italialaisesta paikasta, jossa on kaikkea ihanaa myytävänä ja ihmisiä juomassa viiniä. Hän halusi viedä Italiaa rakastavan miniänsä sinne ja vaikka siinä hetki menikin, löysimme vihdoin sopivan päivän vierailla Casa Italiassa.

Bulevardilla sijaitseva Casa Italia on toden totta kuin pieni Italia keskellä Helsinkiä. Iloisen puheensorinan keskeltä voi erottaa italiankieltä, seinillä olevilla hyllyillä on vaikka mitä mielenkiintoista purkkia ja purnukkaa, tiski on täynnä kuolavanan aikaansaavia juustoja ja makkaroita ja tunnelma on kuin Italiassa konsanaan. Ihana paikka!

Me tupsahdimme sisään eräänä perjantaina, tilasimme lasit punaviiniä ja tarjottimellisen italialaisia juustoja ja leikkeleitä. Iso tarjotin riitti aivan hyvin kahdelle iltapalaksi ja viini maistui hyvälle. Baarijakkaroilla istuskellessa kului tovi jos toinenkin, eikä ympärillä ollut häly haitannut lainkaan vaan oikeastaan päinvastoin. Oli hauska seurata tiskistä herkkupaloja mukaan ostavia asiakkaita ja muita paikan päälle herkuttelemaan jääneitä Italia-faneja.

Ruokalistalta löytyi myös muun muassa panineja ja salaatteja. Hinta-laatusuhde on varsin mainio ja ihanat italialaiset tuotteet houkuttelivat kovasti. Täällä täytyy piipahtaa jatkossakin välipalalla, viinilasillisella tai shoppailemassa pieniä italialaisia tuliaisia omaan kotiin tai lahjaksi. Kuten jo sanoin, aivan ihana paikka!

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Jerry / Pako Arjesta perjantai, 15 toukokuun, 2015 at 10:27

  Kävelin tuosta ohi viimeksi pari päivää sitten ja mietinkin, mikä paikka on kyseessä :). Näyttää siis olevan kokeilemisen arvoinen!

  • Reply Martina perjantai, 15 toukokuun, 2015 at 10:46

   On todellakin kokeilemisen arvoinen. Lasi viiniä, pientä purtavaa ja jotain kivaa tuliaista kotiin. Siinä on mun seuraavat suunnitelmat kun piipahdan taas Casa Italiaan. 🙂

 • Reply Jael perjantai, 15 toukokuun, 2015 at 22:07

  En ole vielä ollut tuolla kun se avattiin syksyllä,mutta aion mennä heti kun olen Helsingissä. Paikka on veljeni perustama (tiesin että tuollainen tulee jo vuotta aiemmin;D) ja yksi 4 omistajasta:)

  • Reply Martina lauantai, 16 toukokuun, 2015 at 18:07

   Siellä kannattaa kyllä piipahtaa! 🙂

 • Reply Alex tiistai, 19 toukokuun, 2015 at 17:31

  Nyt sait meitsin makuhermot hyrräämään! Italialaisen ruoan suurkuluttajana tää paikka taitaa olla kokeilemisen arvoinen. Nimenomaan tuo juustolautanen kera viinin kuulosti taivaalliselta. Kiitos vinkistä!

  • Reply Martina keskiviikko, 20 toukokuun, 2015 at 20:49

   Se oli taivaallista! Koskapa italialaiset juustot ja viinit eivät olisi.. 🙂 Tuolla kannattaa ehdottomasti vierailla jos pitää italialaisesta meiningistä.

  Leave a Reply