Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kesän kuumin blogi

Tämäkö on Kesän kuumin blogi? Kyllä on. Antakaas kun perustelen:

– Menemme toukokuun lopulla naimisiin. Hääpäivälle on luvassa sopivan kuumaa kesäsäätä (näin olemme päättäneet), papin edessä alttarilla on vähintäänkin kuumottavaa seistä ja toki myös rakkaus roihuaa tuona päivänä erityisen kuumana.

– Kuumaa on myös häämatkallamme Italiassa. Aurinko paistaa kuumasti, ihoa kuumottaa kun sen polttaa Välimeren auringon alla ja jos ilmastointi ei toimi, on todellakin hikisen kuumaa.

– Kuumasti kirvelee myös asvaltti-ihottuma, jota viime syksynä pyörän ostanut bloggaajatyttö (eli minä, jos ette tajunneet) päässee kokeilemaan tänä kesänä, kun viipotan menemään uudella menopelilläni. Saatan nimittäin unohtaa jarruttaa. Tai jotain. Samanlaisia kuumia tuntemuksia voimme kokea yhdessä myös uuden pihapiirimme nokkospuskaan kaatuessa, ampiaisten hyökätessä ja kun poltamme näppimme tarttuessamme johonkin liian kuumaan. Myös suu saa kokea polttavan kuumien tunnelmien seuraukset, kun maistamme ahneina kuumaa kesäruokaa ilman että annamme sen jäähtyä.

– Jos ja kun viime kesän merkit pitävät paikkansa, myös tästä kesästä on tulossa kuuma grillin ääressä. Me varsinaiset grillaajasankarit saimme nimittäin kokea jo viime kesänä kuumia hetkiä, kun sytytimme koko grillin palamaan. Eikä ollut kaukana että koko appivanhempien terassi olisi loimunnut kuumien liekkien syleilyssä. Jos sama meno jatkuu, ovat grillihetkemme tänäkin kesänä erittäin kuumia.

– Kuumia tunteita koetaan varmasti myös kun ikuisuuksia jatkuneen taloprojektin viimeistely (melko kaunis ilmaisu tässä valmiusasteessa..) jatkuu terassin rakentamisella, maalaushommilla, pihan suunnittelulla, autotallin saattamisella valmiiksi ja sisustusratkaisuja miettiessä. Siinä saattaa muutamat tuliset ärräpäät aina välillä lennellä. Voin kertoa kokemuksesta.

Että näin kuumia tunnelmia on luvassa meidän kesäämme. Joko nyt vakuutuit, että blogimme on kesän kuumin? Hyvä, käythän siis antamassa äänesi Keltaiselle keittiölle täällä. Löydät meidät ruokablogikategoriasta. Palkinnoksi saat ainakin tulisen kuumia virtuaalisuukkoja ja jos onni potkaisee, voit voittaa myös 350 euron arvoisen Arabian tuotepaketin. Klik klik!

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Mia / Elämää ja Matkoja perjantai, 8 toukokuun, 2015 at 11:32

  Ääni annettu – Teillä onkin paljon elämän tärkeitä asioita käynnissä tänä kesänä!
  Onnea matkaan!

  • Reply Martina perjantai, 8 toukokuun, 2015 at 11:55

   Iso kiitos! Tästä kesästä on kieltämättä tulossa erityinen monella tapaa.

 • Reply Jenna / Journey Diary perjantai, 8 toukokuun, 2015 at 17:22

  Oi ihanaa kesähäät 🙂 Kävin antamassa ääneni.

  • Reply Martina lauantai, 9 toukokuun, 2015 at 09:00

   Voi kiitos Jenna äänestä! Jep, kesähäät on tuloillaan ihan pian ja kieltämättä morsianta jännittää jo hiukan. Onneksi lähinnä hyvällä tavalla. Haluaisin hääpäivän koittavan jo! Sitä on odotettu niin kauan. 🙂

 • Reply Susanna sunnuntai, 10 toukokuun, 2015 at 23:03

  Varmasti tulee ikimuistoinen reissu! Onnea

  • Reply Martina maanantai, 11 toukokuun, 2015 at 08:55

   Kiitos Susanna! 🙂

  Leave a Reply