Suomen suurin matkablogiyhteisö

Todelliset matkakuvat

Matkablogeissa on jaettu viime aikoina hauskoja kuvia, eli niitä, jotka eivät ole ihan niitä onnistuneimpia otoksia. Voimme kutsua niitä myös todellisiksi matkakuviksi, sillä niitä ainakin meidän matkakuvakansiot ovat täynnä. Vaikka katsonkin näitä kuvia vähän häpeillen, halusin ottaa haasteen vastaan ja jakaa totuuden meidän siloteltujen matkakuvien takaa. Tältä meidän matkassa todellisuudessa näyttää:

Ensinnäkin, somehetkiä on aivan liikaa. Tässäkin ympärillä on vaikka mitä kivaa. On ruokaa, uusia tuttavuuksia, kööpenhaminalaisen ravintolan keittiö ja minä roikun somessa. Sillä lailla. Carpe Diem ja niin edespäin.

Mitkä upeat maisemat Rundetaarnin näköalapaikalta! Ja mitä tekee hän, the matkabloggaaja. Ei ainakaan keskity olennaiseen vaan kuvaa jotain kääntyneenä selin upeisiin kaupunkimaisemiin. Hyvä tyttö!

No mutta osaavat ne muutkin. Tässä kuvassa on tosin kaikki jo ihan lähtökohtaisestikin pielessä, eikä vähiten noiden toppatakkien takia. Kanssabloggaajien some- ja kamerahetkistä huolimatta se olen silti jälleen minä, joka onnistun näyttämään urpoimmalta. The story of my life.

Henkkahan hoitaa kuvaamisen matkoillamme ja tekee sen erinomaisen hyvin järjestelmäkamerallamme. Jostain kumman syystä minunkin täytyy silti kaivaa kännykkäni kameroineen esiin tuon tuosta ja räpsiä menemään. Tässä kuvaan fiiliksiä Prahan kaduilta ja okei, tässä otettu kuva päivitettin heti Instagramiin, joten kännykkäkamerahetket ovat toisinaan ihan perusteltuja. Se ei kuitenkaan selitä sitä, miksi näytän niin tyhmältä tässäkin kuvassa.

Välillä kameralle poseeraaminen normaalisti on ihan ylitsepääsemättömän vaikeaa. Tällaisia irvistyskuvia on meidän matkakuvakansiot täynnä.

On hyvä taltioida kaikki hyvät matkustushetket! Tässä kärsin ärhäkästä vatsataudista, joka onneksi talttui lääkkeillä muutamassa tunnissa. Matkustaminen on mukavaa!

Mutta hei, vähänkö nyt tuli hyvä idea! Otetaan tässä sellaiset kurkistuskuvat! Jep, hauska idea, mutta..


Jep, näihin kuviin ja näihin tunnelmiin!

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply tatjaana sunnuntai, 5 huhtikuun, 2015 at 08:26

  Huomenta, Martina
  Kivoja kuvia! En voi nyt osallistua tähän, koska toissapäivänä pyysin vävyäni ja hän tyhjensi kaikki yli 4000 kuvaa kännykästäni pois (en itse osannut), koska puhelin alkoi jo tökkiä, paitsi olisihan täällä koneella varmaan muutama tosi ääliö kuva, joilla voittaisin Sinut ja Henkan mennen tullen.

  • Reply Martina sunnuntai, 5 huhtikuun, 2015 at 12:11

   Kiitos! Ja kiva kun harkitsit kuitenkin haasteeseen osallistumista. Eiköhän meistä kaikista löydy niitä ääliökuvia. 😀

 • Reply sarrrri maanantai, 6 huhtikuun, 2015 at 11:56

  Hahhaaa :—D Multakin löytyisi vaikka millä mitalla materiaalia tällaiseen postaukseen………..

  • Reply Martina tiistai, 7 huhtikuun, 2015 at 08:29

   No ei kun vaan sitten postausta tekemään! 😀

  Leave a Reply