Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kinuskikissan helpot suosikit

Kinuskikissan blogi on ihan niitä ensimmäisiä blogeja, joita muistan alkaneeni seurata joskus aikoja sitten. Tutkin blogin sivuilla tuntikaupalla toinen toistaan herkullisempia kakkuja ja leivonnaisia ja selasin varmaan koko blogin läpi.

Kinuskikissa on jo legenda. Aina kun googletan jonkin uuden leivontareseptin, päädyn lähes poikkeuksetta Kinuskikissan sivuille. Ja mikäs siinä, sillä sieltä kokeilee reseptejä mielellään ja huoletta. Kaikki kokeilemani herkut ovat onnistuneet, joten uskokaa kun kerron, että Kinuskikissaan voi luottaa.

Kun sain Kinuskikissan helpot suosikit -kirjan käteeni henkäisin ihastuksesta. Koko kirja täynnä herkullisia leivonnaisia ja vieläpä helppoja sellaisia! Ensisilmäykseltä en kyllä uskonut, että nämä reseptit olisivat helppoja. Eiväthän ne voi olla.

Kakut ja leivonnaiset näyttävät kirjan kuvissa niin upeilta ja monimutkaisilta, ettei normileipuri voi selviytyä näistä. Mutta reseptejä tarkemmin tutkiessa saan ilokseni huomata, etteivät reseptit olekaan liian vaikeita. Kyllä nämä varmasti onnistuvat hieman kokemattomammaltakin leipurilta.

Kirjan kuvat ovat tosiaan upeita, niin kuin bloggaajien keittokirjoissa on tapana. Tätäkin kirjaa on vain mukava selailla ja ihailla kauniita kuvia. Kuvat myös inspiroivat leipomaan ja kokeilemaan kirjan reseptejä. Liian nälkäisenä kirjaa ei kannata avata, sillä se on silkkaa kidutusta.

Kinuskikissan helpot reseptit pitää sisällään monipuolisesti erilaisia reseptejä. On suolaisia ja makeita herkkuja, upeita kakkuja, söpöjä leivonnaisia, pieniä makeisia ja mehevän näköisiä leipiä. On niin klassikoita kuin uusia kekseliäitäkin juttuja kanelipullasta popcorn-kakkuun. Tästä kirjasta täytyy päästä pian leipomaan jotakin!

Kirja saatu arvostelukappaleena.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply