Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sitä parempi soppa

Siitä on jo pari vuotta aikaa kun istuin Klaus K:n järjestämässä bloggaajatapahtumassa. Maistelin jouluravintolan herkkuja ja juttelin vieressäni istuneen naisen kanssa. Juttu kulki niin hyvin, että päätimme tavata bloggaajakollegan kanssa uudelleen hyvän ruoan ja viinin merkeissä. Niin myös teimme.

Vieressäni istunut nainen oli Mari ja Mari on julkaissut juuri keittokirjan. Olen seurannut vierestä, miten Mari on tehnyt sen, mistä moni meistä vain haaveilee. Hän jätti entisen päivätyön taakseen, keskittyy täysillä Jotain maukasta -ruokablogiinsa sekä kaikkeen siihen liittyvään ja julkaisi tosiaan nyt esikoiskirjansa. Keittokirja kantaa nimeä Sitä parempi soppa ja sen julkkareita vietettiin elokuun puolessa välissä.

Mekin saimme kutsun julkkareihin ja tottakai sinne oli päästävä. Ehdimme paikalle ihan viime tipassa, mutta onneksi ehdimme, sillä oli tosi ihana nähdä Maria ja kilistellä hänen kanssaan esikoiskirjalle. Maistelimme myös kirjasta kokattuja herkkuja ja ihailimme kauniita maisemia Aallonkodin terassin suojissa.

Sitä parempi soppa pitää sisällään peräti 90 reseptiä ja ne on jaoteltu hauskasti värien mukaan. Kuvat ovat taattua Maria, eli upeita taideteosmaisia otoksia, joista ei väriä ja tunnelmaa puutu. Henkkakin tutki kirjan kuvia pitkään ja ihastelimme yhdessä kaunista kirjaa.

Myös Henkan äiti sai osansa, sillä Mari antoi lähtiessämme myös hänelle oman version kirjasta goodiebagin mukana. Kirja otettiin ilolla vastaan ja taidanpa tietää mistä kirjasta meillä kokataan lähiaikoina. Enää pitäisi osata valita mitä reseptiä testattaisiin ensimmäisenä.

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Mari maanantai, 8 syyskuun, 2014 at 13:38

  Ihana juttu ! Olipa kyllä hyvä, että istahdettiin vierekkäin silloin joskus 🙂 Henkalle ja äidillekin terkkuja!

  • Reply Martina tiistai, 9 syyskuun, 2014 at 09:16

   Niinpä, se oli kyllä mainio sattuma! 🙂

 • Reply Sari maanantai, 8 syyskuun, 2014 at 17:13

  On kyllä upeat ja tunnelmaa täynnä olevat kuvat kirjassa. Täällä samoissa ajatuksissa, ettei tiedä mistä aloittaisi 🙂

  • Reply Martina tiistai, 9 syyskuun, 2014 at 09:17

   Jos aloittaisi vaan alusta ja kokeilisi kaikkia reseptejä järjestyksessä. 🙂

  Leave a Reply