Suomen suurin matkablogiyhteisö

Mansikoita, nektariineja ja kinuskijogurttia

Innostuin Sara la Fountainin Summer bowlista niin paljon, että halusin päästä heti kokeilemaan toista vastaavaa reseptiä. Kesällä parasta ovat tuoreet marjat ja hedelmät sekä helpot ja nopeat ruokaohjeet. Kaikki äitini reseptit -blogista napattu kesäinen resepti on kumpaakin.

Mansikoita, nektariineja ja kinuskijogurttia

– mansikoita
– nektariineja
– maustamatonta jogurttia
– kinuskikastiketta
– sitruunamelissaa

Ota mansikoista kannat pois ja halkaise ne kahteen osaan tai isommat yksilöt vaikkapa neljään osaan. Pilko nektariinit. Kippaa mansikat ja nektariinit kulhoon ja sekoita joukkoon sitruunamelissaa. Minä laitoin lehdet kokonaisina, mutta voit myös pilkkoa niitä pienemmiksi.

Sekoita kinuskikastiketta jogurttiin. En ottanut ylös tarkkaa määrää kummastakaan, sillä maistamalla tulee parasta. Kastiketta saa olla ihan reilusti, sillä se on hyvää. Kinuskista voi tehdä vielä raidat jogurttikastikkeen päälle jos haluaa hauskemman näköisen kastikkeen.

Tarjoile mansikat ja nektariinit kinuskijogurtin kanssa. Voit joko tehdä valmiita annoksia tai kattaa pöytään mansikat ja nektariinit omassa kulhossaan ja kastikkeen omassaan. Näin kaikki voivat ottaa jälkkäriä niin paljon kuin haluavat. Minä ainakin haluan paljon. Kaikkein eniten.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply fresa keskiviikko, 6 elokuun, 2014 at 09:26

    Herkullisen näköistä! Pitää kokeilla noita kyllä itsekin joku päivä! 🙂

    • Reply Martina keskiviikko, 6 elokuun, 2014 at 10:09

      Tämä on niin helppo ja herkullinen herkku, että tätä voisi tehdä vaikka joka päivä. 🙂

    Leave a Reply