Suomen suurin matkablogiyhteisö

Making of…

Instagramimme ja Facebook-sivujemme seuraajat tietänevätkin jo, että vierailimme kuluvalla viikolla niin Tallinnassa kuin Tampereellakin. Varsinaisia matkapostauksia odotellessa, tervetuloa matkabloggaajien mukaan kiertämään kahta kaunista kesäkaupunkia. Tältä blogimatkalla näyttää:

Vau, saatiin upea hotellihuone! Sitä olisi kiva ihastella yhdessä, mutta odota, mä kerron huoneestamme ensin sosiaalisessa mediassa. Ja samalla kun minä pidän some-taukoa, heiluu Henkka kameran kanssa ympäri huonetta.

Ennen illallista nautitaan aperitiivit aurinkoisella terassilla. Juomat on tuotu pöytään ja niillä on kiva kilistää kauniille lomaillalle. Totuus: Juomat odottavat koskemattomina pöydällä kun molemmat räpeltävät kännykkäänsä.

Saavuttiin juuri Tallinnan Teletornille ja kolmen ruokalajin illallinen odottaa. Mutta ensin pidetään tottakai some-tauko.


Bloggaaja työssään.

Toinen bloggaaja työssään.

Kaunis Tampere. Ja some-tauko, taas vaihteeksi.

Hirveä nälkä ja kiire saada mustaamakkaraa. Aina on kuitenkin aikaa ottaa kuva Instagramiin.

Romanttinen illallinen Näsinneulassa. Vain me kaksi, kamera ja sosiaalinen media.

Kävelyllä Tammerkosken sillalla. Toinen päivittää somea ja toinen roikkuu kameran kanssa kaiteella. Laatuaikaa yhdessä.

Sisävesiristeilyllä Tampereella. Kivoja maisemia, katsotaan niitä yhdessä kameran läpi.

Martinan juomatauko.


Lassen juomatauko. Joku osaa sentään nauttia lomasta!

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply maelle lauantai, 19 heinäkuun, 2014 at 19:09

  Näinhän se menee 🙂 Kaikki mun kaverit tietää jo että ravintolassa ei saa koskea ruokaan, ennen kuin minä olen ottanut kuvat 😉 Hotellihuonetta ei saa sotkea kasseilla ennen kuvaussessiota ja nähtävyyksistä otetaan kuva joka kulmasta ennen kuin siihen oikeasti tutustuu 🙂

  • Reply Martina lauantai, 19 heinäkuun, 2014 at 22:07

   Niin tuttua! Ruoka ehtii jo jäähtyä ennen kuin sen on saanut kuvattua joka kulmasta. 😀 Ja kassit jätetään hotellihuoneen ovelle tai laitetaan kaappiin piiloon. Sitten alkaa Henkan kamera laulaa samalla kun minä olen piilossa vessassa. Vasta tämän jälkeen katsellaan oikeasti ympärillemme, että miltäs se hotellihuone näyttääkään. Ja sama juttu nähtävyyksien kanssa. Ei toivoakaan että mielenkiintoiseen paikkaan voisi rynnätä tuossa tuokiossa, vaan koko seurue pitää pysäyttää, kuvia räpsitään ja sitten vasta saa luvan astella lähemmäksi. 😀 Ei ole helppoa olla bloggaajan kaveri. 😀

 • Reply ananas2go lauantai, 19 heinäkuun, 2014 at 20:19

  Mulle ne sanoi eilen jazzjameissa, että ai, olet työn puolesta täällä. 😉

  • Reply Martina lauantai, 19 heinäkuun, 2014 at 22:04

   Haha, näinpä! Tiedän tunteen. 🙂

  Leave a Reply