Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kihlajaisbrunssi

Juhlistimme kihlautumistamme tietenkin heti tärkeän kysymyksen ja siihen vastaamisen jälkeen hakemalla skumppalasit hyttiin ja ihailemalla omalla parvekkeellamme Karibian kirkkaana loistavaa tähtitaivasta. Iloista tapahtumaa juhlittiin myös seuraavan illan formal nightissa, jolloin kerroimme uutisista myös matkakumppaneillemme eli appivanhemmilleni.

Halusimme juhlistaa kihlajaisia vielä kotonakin pienellä porukalla ja kutsuimme veljemme tyttöystävineen sekä äitini kotiin sunnuntaibrunssille. Pöytä notkui herkkuja, oli suolaista ja makeaa, iso kasa irtokarkkeja, skumppaa ja kuin tilauksesta kaunis aurinkoinen kevätpäivä, joten herkut nautittiin terassilla.

Yhteisen brunssipöydän äärellä oli ihana viettää leppoisaa sunnuntaipäivää ja nauru raikasi niin että poskiin sattui. Ylimääräiset kalorit kulutettiin illalla lenkillä ja ylijääneitä herkkuja nautittiin pitkin viikkoa. Menu oli onnistunut, nirsoimmatkin löysivät pöydästä rutkasti syötävää eikä brunssin valmisteluihinkaan mennyt liian paljon aikaa, kun olimme osanneet valita sopivassa suhteessa työläämpiä ruokia ja nopeasti valmistuvia herkkuja. Kas tältä näytti kihlajaisbrunssin menu. Reseptit löytyvät linkkien takaa.

Kihlajaisbrunssi

– patonkia ja sämpylöitä
– karjalanpiirakoita
rahkalevitettä
– margariinia
– kinkkua ja juustoa
– kurkkua ja tomaattia
– saaristolaisleipää, voita ja graavilohta
italialainen salamipiirakka
Jarkon salaatti
– savustettu lohi
– tonnikalahyytelö
– nakkeja ja lihapullia
– tsatsikia
– oliiveja
jogurttiset kerrosmaljat

chilimutakakku
vadelmabanoffee
hienommat rocky roadit
– juustotarjotin
– irtokarkkeja

– kuohuviiniä
– mehuja
– kahvia
– teetä

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Maarit Johanna maanantai, 16 kesäkuun, 2014 at 10:28

  Onnea vielä teille! Menu näyttää siltä ettei olis nälkäisenä pitänyt avata tätä :p lohileivät ja marjamaljat varsinkin kelpais!

  • Reply Martina maanantai, 16 kesäkuun, 2014 at 12:45

   Kiitos! Mullekin kelpaisi brunssin antimet taas uudestaan. Marjamaljoja voisikin tehdä nyt kesällä uudestaan kun marjoja on helpommin saatavilla.

 • Reply Jenna maanantai, 16 kesäkuun, 2014 at 12:40

  Paljon onnea teille! Menu näyttää niin hyvältä ja herkulliselta 🙂 Nams!

  • Reply Martina maanantai, 16 kesäkuun, 2014 at 12:45

   Kiitos Jenna! 🙂

 • Reply Katariina torstai, 3 heinäkuun, 2014 at 21:28

  Paljon paljon Onnea ja Rakkautta teille <3 Aikanaan liikutuin ihan kun luin kuinka romanttisissa merkeissä Henkka sinua kosi. Osasin niiin kuvitella sen hetken siellä risteilijän parvekkeella, taivas vain kattona ja koko muu maailma jossain todella kaukana. Nyt eksyin tähän brunssiblogiin ja se on aivan mahtava!! Otan heti ensi viikolla ystäväpariskunnan neljän tähden illalliseemme tuon rahkalevitteen menuumme, sillä tulee varmasti niitä lisätähtiä…;) Helteistä heinäkuuta ja auringonpaistetta 😀 Viikonloppuna Tammisaari calling, ensivisiitti sinne, odotan innolla!

  • Reply Martina perjantai, 4 heinäkuun, 2014 at 08:27

   Voi kiitos! Täällä alkaa olla kohta hääsuunnittelut jo meneillään. Hääpaikka pitäisi ainakin varata jo kohta, ja tottakai mä olen katsonut innoissani myös häämekkoja, vaikkei sillä olekaan vielä kiire. 🙂

   Rahkalevite on ihan sairaan hyvää. Mä oon oikeesti syönyt sitä lusikalla suoraan kulhosta kun en vaan saanut siitä tarpeekseni. 😀

   Oi, Tammisaari! Meillä oli mökki siinä lähellä ennen kuin se piti myydä pois. Se on aivan ihanaa seutua etenkin kesäisin. Toivottavasti säät suosii reissuanne!

  Leave a Reply