Suomen suurin matkablogiyhteisö

Parhaat kakut kevään ja kesän juhliin

Kevät on juhlien aikaa. Toukokuun toisena sunnuntaina juhlitaan äitejä ja touko-kesäkuun vaihteessa vietetään valmistujaisia sekä ylioppilasjuhlia. Sen jälkeen alkavatkin hääjuhlat ja muut kesän iloiset hetket. On tupareita, pihajuhlia, grillibileitä, rippijuhlia ja juhannus. Nyt jos koskaan on siis hyvä aika antaa parhaat vinkit kevään ja kesän juhliin. Ja koska kakku tekee juhlan, kokosin tähän postaukseen kaikki lempikakkureseptini. Näistä luulisi löytyvän kruunu sinunkin juhlapöytääsi.

Upea kerroskakku kerää katseet ja kehut. Valkosuklaalla pehmennetty marjainen kerrosjuustokakku on yksi kaikkien aikojen lemppareistani ja sen resepti löytyy täältä. Kerroskakun voi tehdä myös kolmesta eri suklaasta.

Syntisen suklainen mutakakku on kahvipöydän ikilemppari. Tavallisen mutakakun kaverina voi tarjota mango-mascarponevaahtoa tai itse kakun voi maustaa vaikkapa lakritsilla. Lakumutakakun ohje löytyy täältä.

Aikuisten ja lasten suosikki on maukas banoffee. Toffeisesta kakusta voi tehdä vielä kesäisemmän vaihtamalla banaanin kotimaisiin marjoihin tai johonkin ihanan raikkaaseen hedelmään.

Perinteisestä juustokakusta saa pirteämmän version maustamalla sen mustikoilla ja ripauksella appelsiinia. Mustikkaisen juustokakun resepti löytyy täältä.

Överiosastoa edustaa mieletön snickerskakku, josta ei makua ja makeutta puutu!

Pina colada -kakku ananasjätskin kera on kesäinen jälkiruoka parhaimmillaan. Ohje löytyy täältä.

Myös minttuinen Dominokakku on raikas vaihtoehto. Jos et pidä mintusta, niin käytä kakkuun tavallisia tai vaikkapa mansikan makuisia Domino-keksejä.

Key Lime Pie on helppo ja mukavan kevyen oloinen herkku. Sen voi tehdä myös sitruunasta tai vaikkapa appelsiinista.

Katso myös postaus: Mitä suolaista juhlapöytään?

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Parhaat kakut kesän juhliin – Meanwhile in Longfield.. keskiviikko, 4 tammikuun, 2017 at 19:39

    […] Tasty Travelissimo -blogin tekemä kakkukooste […]

  • Reply KESÄN PARHAAT KAKUT #KAKKUKIERTUE – Liemessä maanantai, 23 tammikuun, 2017 at 21:11

    […] emännän blogista Meanwhile in Longfield, Kaikki äitini reseptit, Hannan Soppa ja Tasty Travellissimo blogeista. Jos näistä blogeista ei ala kakkua löytymään niin ei sitten mistään. Linkkaa […]

  • Leave a Reply