Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kotona!

Kahden ja puolen viikon seikkailu Floridassa ja Karibialla päättyi eilen kun neljä väsynyttä matkustajaa saapuivat kotiin yli vuorokauden kestäneen kotimatkan jälkeen. Minä nautin vielä tänään ansaitusta lomasta ja yritän kääntää vuorokausirytmiä takaisin Suomen aikaan.

Jetlagista toipuminen alkoikin tosi lupaavasti, kun nukahdin eilen illalla kahdeksalta ja heräsin puolenyön aikaan aivan pirteänä uuteen päivään. Ei näin. Nousin ylös, lakkasin kynnet ja luin kirjaa pari tuntia, kunnes vihdoin aamukahdelta uni tuli uudestaan ja sittenhän sitä olisikin jatkunut pitkälle iltapäivään asti, ellen olisi kiskonut itseäni väkisin ylös sängystä puoli kymmenen aikaan.

Nyt olo on vähintäänkin nuutunut, eikä asiaa helpota yhtään perinteinen viimeisen lomapäivän flunssa, jonka onnistuin hankkimaan ystäväkseni jopa helteisellä Karibialla. Mistä se aina löytääkin luokseni? En kuitenkaan valita, sillä väsyneestä olosta huolimatta muistojen aarrearkku on täpötäynnä toinen toistaan ikimuistoisempia matkakokemuksia, ihania hetkiä, kauniita maisemia ja olen loman jäljiltä ihan hurjan onnellinen. Väsynyt, mutta onnellinen.

Matkayllätykset onnistuivat paremmin kuin hyvin ja kaikki sujui hienosti. Mieltä ilahduttivat kovasti myös Keltaisen keittiön blogiin, Facebookiin ja Instagramiin tulleet kommentit, joita luettiin niin matkalla kuin heti eilen illalla kotonakin. Kiitos siis niistä. Nyt yritän tosiaan saada väsyneen pääni toimimaan ja jähmettyneet ajatukset virtaamaan entiseen malliin. Loman jäljiltä on paljon sulateltavaa, sillä ehdimme tosiaan nähdä ja kokea kahden ja puolen viikon aikana ihan hurjasti kaikkea upeaa.

Kunhan saan itseni tästä pikkuhiljaa taas toimintakuntoon, alan kirjoitella matkapostauksia, vastailla kommentteihinne ja jatkaa bloggaamista taas tuttuun tahtiin. Pysykäähän siis kanavalla! Kunhan aikaerorasitus alkaa helpottaa, täyttyy blogi trooppisista karibialaisista tunnelmista ja Miamin neonvärisestä sykkeestä, vanhoja kunnon reseptipostauksia ja muita tuttuja juttuja unohtamatta.

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Kthetraveller maanantai, 24 maaliskuun, 2014 at 12:13

  Welcome back, jään odottelemaan postauksiasi kieli pitkällä 😉

  • Reply Martina maanantai, 24 maaliskuun, 2014 at 15:20

   Kiitos! Postauksia alkaa ilmestyä sitä mukaa kun saan niitä kirjoitettua. Kuvien läpikäymisessä voi mennä hetki, mutta onneksi (tai no onneksi ja onneksi..) ensi viikolla koittaa hammasleikkauksen jälkeinen sairasloma. Toivon että saan silloin paljon aikaiseksi. 🙂

 • Reply tatjaana maanantai, 24 maaliskuun, 2014 at 12:23

  Tervetuloa Suomeen. Tuliko laivalla yhtään huono olo? Olen miettinyt, että tulisiko minulle huono olo laivalla.

  • Reply Martina maanantai, 24 maaliskuun, 2014 at 15:24

   Kiitos Tatjaana! Ei tullut huono olo, vaikka merenkäynti olikin välillä melko kovaa. Isot risteilyalukset ovat niin vakaita, etteivät suuretkaan aallot paljon hetkauta laivan menoa. Ihmettelimme monta kertaa miten vähän laiva keikkuu, vaikka ikkunasta näkyvät aallot olivatkin toisinaan melkoisia. Ja välillä meri oli aivan tyyni, vaikka oltiin kaukana ulapalla.

 • Reply Hanne maanantai, 24 maaliskuun, 2014 at 15:43

  Tervetuloa Suomeen! Kieli pitkällä täälläkin odotellaan matkakuulumisia.
  Meillä Karibian reissu koittaa vuoden kuluttua joten ihana fiilistellä sitä jo sun blogin kautta.

  • Reply Martina maanantai, 24 maaliskuun, 2014 at 15:58

   Voi teitä onnellisia, mihin päin Karibiaa olette suuntaamassa? Lupaan että täällä riittää materiaalia matkafiilistelyihin kunhan saan tosiaan kuvat käytyä läpi ja tekstit kirjoitettua. 🙂

 • Reply alex maanantai, 24 maaliskuun, 2014 at 20:26

  Tervetuloa kotiin! Take your time postausten kanssa – täällä kyllä odotellaan… 😉

  • Reply Martina maanantai, 24 maaliskuun, 2014 at 20:34

   Kiitos! Loman jälkeen energiaa riittää hurjasti blogipostaustenkin tekemiseen (kunhan tämä jetlag hellittää ensin), mutta hetki tässä voi vielä mennä että saan kaiken valmiiksi ensimmäisen postauksen julkaisua varten. Kiva kuulla että jaksatte odottaa. 🙂

 • Reply Katariina Kiuru maanantai, 24 maaliskuun, 2014 at 21:26

  Siis ei oo totta! Oltiin sitten samaan aikaan Karibialla+Miamissa, me tulimme kotiin lauantaina. Risteilimme Celebrity Reflectionilla ensimmäisen viikon ja Marseilles-hotellissa Beachilla toisen viikon. Aikanaan matkaa suunnitellessamme löysin nimenomaan tämän sinun blogisi ja sain siitä lopullisen kimmokkeen lähteä risteilemään!! Hehkutin matkallakin miehelle että lähetän Martinalle kiitosviestin kunhan pääsemme Suomeen, oli meinaan niin täydellina matka ja kertakaikkisen ihana risteily!! Meidän reitti meni itäistä Karibiaa, muistaakseni te menitte sitä viimeksi? Myös Maho Beach tuli nähtyä ym ym.. Mutta siis olispa ollut kiva törmätä vaikka Lincoln Roadin vilinässä, yhtään suomalaista ei nimittäin nähty laivalla eikä Miamissa, ainoastaan Florida Pantherien pelissä 16.3. liehui meidän lipun lisäksi pari siniristiä. Täällä oli tänään kova pudotus arkeen ja nyt sitten alkaa kovaa vauhtia se läntisen puolen reissun suunnittelu 🙂 Tsemppiä arkeen sinnekin! terv. Katariina

  • Reply Martina tiistai, 25 maaliskuun, 2014 at 10:24

   Eikä! Voi kun oltaisiin tiedetty niin oltaisiin järkätty treffit jonnekin. Me nähtiin sekä Miamissa että risteilyllä muutama suomalainen, mutta aika rauhassa siellä sai puhua ilman että kukaan ymmärtää. 🙂 Ja ihan mahtavaa kuulla että blogista on ollut iloa ja apua matkan suunnittelussa.

   Me mentiin tosiaan viimeksi itäistä Karibiaa ja nyt kahden viikon risteilyllä itäisen Karibian lisäksi myös eteläistä Karibiaa. Ensi kerralla siis meilläkin se läntinen puoli. Tosin seuraavan reissun voisi ehkä tehdä jonnekin muualle kuin Karibialle..

   Maho Beach on ihan huikea, me käytiin siellä tälläkin reissulla, sillä paikka oli pakko näyttää myös appivanhemmille. Ja puhuttiin kyllä, että jos St.Martinille vielä joskus päädymme, on lentokoneranta todennäköisesti silloinkin suuntanamme.

   On muuten jännä miten laivan keikunta jää tasapainoaistiin. Nimimerkillä: Meinasin kaatua tänään metroa odottaessani kun päässä keikkui niin kovasti. 😀

   Kiitos tsempistä ja samaa sinullekin! Kyllä tästä arjestakin taas selvitään kun on niin mukavia muistoja mielessä. 🙂

 • Reply Hanne tiistai, 25 maaliskuun, 2014 at 10:53

  Reissataan Läntinen Karibia viikossa ja siihen päälle reilu viikko Miamia, Orlandoa ym kierrellen:)

  • Reply Martina tiistai, 25 maaliskuun, 2014 at 14:15

   Oijoi, kuulostaa täydelliseltä. 🙂

  Leave a Reply