Suomen suurin matkablogiyhteisö

Chiapuuro

Olen näköjään hullaantunut aivan täysin erilaisiin terveyspuuroihin. Syyttäkäämme tästä Fuelfood-kirjaa, josta olen ehtinyt kokeilla jo Overnight Oats-puuroa sekä kookospuuroa. Ei kahta ilman kolmatta, sillä tässä tulee vielä yksi terveellinen ja ennen kaikkea maukas puuro. Inspiraation tähänkin olen saanut Fuelfood-kirjasta, mutta muuttelin reseptiä hieman. Saanko esitellä Chiapuuro:

Chiapuuro

– 4 dl kookosmaitoa
– 4 rkl chiasiemeniä (voit tilata siemeniä vaikkapa täältä täältä)
– 2 rkl kaurahiutaleita
– 1 rkl leseitä
– 0,5 tl vaniljajauhetta
– kanelia
(- msm-jauhetta)

Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita seos jääkaappiin tekeytymään. Sekoita puuroa noin puolen tunnin päästä kerran ja vielä uudestaan seuraavana päivänä kun käyt puuron kimppuun. Tosi namia, kävisi hyvin jälkiruoastakin. Koristele vaikkapa kookoshiutaleilla, banaaniviipaleilla tai pähkinärouheella. Minä tuprautin puuroni päälle lempimaustettani kanelia, jota on myös puuron seassa.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply