Suomen suurin matkablogiyhteisö

Lahja ystävälle

Ystävänpäivä lähestyy ja mikä olisi mukavampi yllätys ystävälle tai rakastetulle kuin omaleipoma suloinen ruokalahja. Söpö muffinssi, maukas leivonnainen tai vaikkapa herkullinen kakkupala (tai miksei kokonainen kakkukin) kauniissa kääreessä ilahduttaa varmasti ketä tahansa. Kokosin tähän muutaman syötävän suloisen idean ystävänpäivää ilahduttamaan:

Jos saan sanoa suosikkini, niin cookie popsit sopivat ystävänpäivään kuin sydämet ja vaaleanpunainen väri ystävänpäiväkorttiin. Reseptit herkullisiin palleroihin löydät täältä ja täältä. Koristele cookie popsit sydämenmuotoisilla nonparelleilla niin ei paljon söpömmäksi voi ruokalahja mennä. Jos haluat ihan överisöpöjä cookie popseja, käytä kuorrutukseen valkosuklaata ja värjää se punaisella elintarvikevärillä vaaleanpunaiseksi.

Suklaan ystävä ilahtuu varmasti kolmen suklaan muffinsseista. Myös Twix-leivonnaiset ovat todellinen herkkusuun unelma. Jos haluat tehdä kokonaisen kakun suklaan ystävälle, suosittelen ehdottomasti herkullista Snickers-kakkua.

Snickers-kakun lisäksi pähkinän ystävä ilahtuu maapähkinävoikekseistä. Helppoudessaan klassinen ruokalahja ovat tietenkin mokkapalat eli röppörieskat, niin kuin niitä meillä päin kutsutaan.

Raikkaampia herkkuja edustavat omat lempparini eli sitrustartaletit. Överimakean ystävien ehdoton suosikki ovat sen sijaan suklaiset herkkupalat. Eikä listalta voi jättää pois mielettömiä Domino-muffinssejakaan.

Eiköhän näistä löydy jotain kivaa ystävälle?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply