Suomen suurin matkablogiyhteisö

Instagram ja muita uutisia

Keltainen keittiö valtaa sosiaalista mediaa pala palalta. Meitä voi seurata blogin ja Facebook-sivujemme lisäksi nyt myös Instagramissa. Blogi on tietysti ykkönen yhä edelleen ja sekä blogin Facebook-sivut että Instagram tukevat tätä rakasta sivustoamme.

Instagramista meidät löytää nimellä keltaisessakeittiossa ja sinne lataamamme kuvat jatkavat tuttua elämänmakuista linjaamme. Pääpaino Instagramin kuvissakin on ruoassa, mutta tyrkkäämme sinne myös muita kivoja kuvatuksia, valotamme hieman bloggaajan arkea, näytämme pieniä paloja siitä, mitä blogissa on lähiaikoina luvassa, ja ihmettelemme elämää ihan yleisestikin.

Instagramista löytää ajankohtaisimmat kuulumiset ja kuvien välityksellä saa hieman realistisemman kuvan siitä, mitä elämämme oikeasti on. Emme suinkaan aina herkuttele viimeisen päälle mietityillä ruoka-annoksilla, kokkaa joka ilta neljän ruokalajin illallisia tai leivo viikottain monimutkaisia kakkuja. Ehei, bloggaajan lautasella on usein tylsän näköistä puuroa, välipalaksi hörpitään proteiinijuomaa ja sunnuntaisin keitellään aamupäiväkahvia. Tästä arkisemmasta elämästä kertoo meidän Instagram, mutta toki myös ne juhlaillalliset ja kakutkin kuvataan.

Jos Instagram edustaa meille arkea ja jokapäiväistä elämää, on Facebook-sivujemme rooli hieman virallisempi. Sinne linkataan kaikki blogipostaukset, lisätään välillä kuvia ja kuulumisia sekä linkitetään mielenkiintoisia uutisia, ilmiöitä ja muuta meidän mielestä tärkeää. Facebook-sivuille linkitin esimerkiksi uusimman Rantapallolle kirjoittamani artikkelin heti sen ilmestymisen jälkeen. Artikkeli löytyy täältä jos joku ei-Facebookilainen haluaa käydä katsomassa kätteni jälkeä.

Tervetuloa siis seuraaman meitä blogin lisäksi myös Instagramissa ja Facebookissa!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply