Suomen suurin matkablogiyhteisö

Uusi vuosi uudet kujeet

Vuodenvaihteessa on tapana pysähtyä ja tehdä pieni katsaus menneeseen ja tulevaan sekä tietenkin myös nykyhetkeen. Mennyttä on mietitty jo kahdessa postauksessa, joten kurkistetaanpa hetkeksi tulevaan. Keltaisessa keittiössä -blogi on nimittäin joutunut tiukan analysoinnin kohteeksi ja ajattelin jakaa myös teille mietteitäni blogistamme. Mitä kaikkea täällä on meneillään, mitä suunnitelmia meillä on tulevaisuuden varalle ja mitä muuta oleellista olisi hyvä ottaa huomioon.

Keltaisen keittiön aihepiirien pääpaino pysyy edelleen ruoassa ja matkailussa. Parasta on jos pystymme yhdistämään nämä kaksi makumatkailemalla ihan konkreettisesti ympäri maailmaa sekä tietenkin myös omassa keittiössä toteutetuilla makumatkoilla. Ruoan ja matkailun lisäksi blogista tulee löytymään jatkossakin myös muita aiheita ihan laidasta laitaan sen mukaan mitä elämässämme tapahtuu. Haluamme pitää tämän elämänmakuisena ja itsemme näköisenä paikkana, joten arkemme talokiireineen, ratsastustunteineen, hammasmurheineen ja muine hömpötyksineen tulee näkymään jatkossakin blogin sivuilla. Toiveita juttuaiheista saa myös ehdottomasti esittää!

Yksi uusi aihepiiri, joka starttasi oikeastaan jo viime vuoden puolella, kulkee nimellä Kirjahylly. Kirjahylly-tunnisteen alla pieni kirjastontäti minussa saa temmeltää kaikessa rauhassa ruokakirjojen maailmassa. Esittelen keittokirjauutuuksia sekä vanhempia klassikkokirjoja. Aihepiiri on rajattu ainakin toistaiseksi tiukasti ruokaan, mutta mikäli kysyntää on, voi kirjastontäti ottaa tulevaisuudessa esiin myös muita kirjallisuuden lemppareitaan. Katsotaan miten tämä lähtee käyntiin.

Liikunta ja hyvinvointi tulee myös näkymään vahvasti Keltaisen keittiön arjessa, mutta kyllä täällä silti vielä herkutellaankin (välillä aika paljonkin). Salipäiväkirjoja, ratsastuspostauksia ja muita liikuntajuttuja tulee jatkossakin kaiken herkuttelun vastapainoksi ja nyt tammikuun terveysbuumin aikaan aion esitellä teille entistä enemmän terveellisiä reseptejä, kirjavinkkejä ja superfoodia. Eikä unohdeta myöskään henkistä hyvinvointia, eihän?

Ja koska taloprojekti on iso osa elämäämme, tullaan myös siitä höpöttelemään aika ajoin. Muuton jälkeen blogissa tullaan näkemään ainakin sisustusjuttuja, sillä veikkaan että olen aika innoissani uudesta kodistamme sitten kun pääsen sen kimppuun. Mikäli Henkka jaksaa kirjoittaa juttuja talon rakentamisesta, tulee nekin blogin sivuille, mutta tätä en voi vielä luvata.

Suosittu Rakkaudesta Helsinkiin -sarja löytyy täältä. Ideanahan on se, että minä ja äiti tutustumme maamme kauniiseen pääkaupunkiin alue kerrallaan kunnon turistimeiningillä kamera ojossa ja opaskirja kädessä. Olemme oppineet jo kahtena kesänä tehtyjen lukuisien kävelykierrosten aikana paljon Helsingistä ja toivottavasti olemme onnistuneet välittämään Helsingin ihanaa monimuotoisuutta myös teille lukijoille.

Ainakin kommenttien perusteella moni on pitänyt Rakkaudesta Helsinkiin -jutuista, ja koska mekin suorastaan nautimme rakkaan kaupungin tutkimisesta, jatkuvat kävelykierrokset taas keväällä säiden armahtaessa meidät. Siihen asti Helsinkiä kolutaan sisätiloissa tutustumalla kaupungin ravintoloihin, kahviloihin, hotelleihin ja ehkä myös kauppoihin, kirpputoreihin, museoihin ynnä muuhun mitä Helsingillä on meille tarjolla. Mikäli matkailujumalat suo, tutustumme mielellämme myös kotimaamme muiden kaupunkien antiin.

Ja kun nyt matkailusta on puhe, niin olettehan tutustuneet jo Rantapallon matkailuaiheisiin artikkeleihin? Täältä löytyy kaikki makumatkailijaa kiinnostavat artikkelit otsikolla Ruoka&Juoma. Onpa joukossa yksi minunkin kirjoittamani artikkeli ja lisää on tulossa. Ensimmäisen artikkelini aiheina ovat yllättäen ruoka ja Italia. Kuka olisi arvannut?

Keltataustaisen blogin lisäksi Keltainen keittiö löytyy myös Facebookista. Olethan liittynyt siellä jo iloiseen tykkääjiemme joukkoon? Olisimme kovin iloisia jos saisimme sinut vieraaksemme myös siellä. Facebook-sivuilla on postausnostojen lisäksi enenevässä määrin ajankohtaista asiaa, mielenkiintoisia uutisia ja tapahtumia, kuvia matkan varrelta, vinkkejä siitä mitä blogiin on lähipäivinä luvassa, yleistä höpinää ja kaikkea mitä keksimme sinne teidän iloksenne laittaa.

Muista sosiaalisen median kanavista ainakin Instagram on parhaillaan vakavan harkinnan alla. Mitä mieltä te olette, olisiko Keltaisen keittiön Instagram seuraamisen arvoinen? Tai haluaisitteko seurata meitä muualla somessa, esimerkiksi Twitterissä tai Pinterestissä?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply