Suomen suurin matkablogiyhteisö

Elämyslahjakortin voittaja

Ensinnäkin iiiso iso kiitos kaikille elämyslahjakortin arvontaan osallistuneille! Jätitte aivan ihania viestejä ja olisin mieluusti jakanut teille kaikille omat lahjakortit. Kuulostan nyt varmasti todella häiriintyneeltä, mutta meinasin olla välillä jopa ihan tippa linssissä kommenttejanne lukiessani. Lieneekö joulun odotus herkistänyt pienen bloggaajan vai mikä on vialla kun silmäkulmassa kimmeltää vähän väliä.

Palkintolahjakortteja oli kuitenkin valitettavasti vain yksi ja sen arvonta on suoritettu tänä aamuna sydän jännityksestä pamppaillen. Ette oikeasti arvaakaan miten jännä hetki arvonta oli minullekin. Kädet vaan tärisi ja sydän pomppi rinnassa kun arvoin elämyslahjakortin voittajan.

Arpaonni suosi tällä kertaa Heidiä! Isot onnittelut! Kurkkaapa Heidi sähköpostiisi mikäli et ole sitä vielä tehnyt.

P.S. Jos arpaonni ei suosinut tällä kertaa, niin mepä käynnistämme heti tänään seuraavan arvonnan. Pistetään nyt kuulkaa ihan ranttaliksi joulun kunniaksi! Arvonta kiinnostanee ainakin kaikkia matkailusta pitäviä sekä heitä, jotka ovat tammikuun puolivälissä Helsingissä. Pysy siis kanavalla!

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Heidi maanantai, 16 joulukuun, 2013 at 13:59

  Kiitos tuhannesti palkinnosta! 🙂 Aivan ihanaa päästä valitsemaan miehelleni jotain kivaa, kun meillä on tässä iso elämänmuutoskin edessä ja ennen sitä haluan häntä vähän muistaa 🙂
  Hyvää ja rauhallista joulua sinulle ja miehellesi 🙂

  • Reply Martina maanantai, 16 joulukuun, 2013 at 14:50

   Ihanaa kuulla että palkinto on mieluinen ja tulee hyvään saumaan. Mikäli vaan millään jaksat tulla kertomaan, niin olisi kiva kuulla mihin elämykseen käytät(te) lahjakortin. Oikein lämmintä joulua myös teille! 🙂

  Leave a Reply