Suomen suurin matkablogiyhteisö

Blossan maut on paljastettu tänään!

Tänään Lucian päivänä on koittanut kaikkien Blossa-fanien odottama päivä. Blossahan keksi tänä vuonna jännän idean paljastaa vuosikertaglöginsä makuaineet vasta glögin ilmestymisen jälkeen. Näin kaikki glögifanit pääsivät maistelemaan juomaa ja arvailemaan, mitä mahtaa olla makuilottelujen takana.

Mekin arvioimme sekä Blossan että myös sen toisen vuosikertaglögin Loimun jo hyvissä ajoin. Makuraatimme löysi Blossasta kanelin, neilikan, mansikan, vadelman, viinimarjan ja inkiväärin makuja. Minä pohdin vielä myöhemmin kommenttiboksin puolella, että maussa voisi olla myös ruusunmarjaa tai pihlajanmarjaa. Tänään selvisi, osuimmeko lähellekään oikeaa.

Ja osuimmehan me, ainakin osittain. Tosin noin monella arvauksella olisi noloa jos kaikki veikkaukset olisivat menneet pieleen. Tänä vuonna Blossassa maistuu nimittäin, tättärärää: vadelma ja ruusunmarja! Ja on siellä varmaan myös noita meidänkin veikkaamia jouluisia mausteita, niin kuin glögissä kuuluukin olla.

Jes, tämä oli hauska idea Blossalta! Toivottavasti pääsemme veikkaamaan makuja ensi vuonnakin.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply