Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kirje joulupukille

Martina 29v kirjoitti joulupukille kirjeen. Joulupukin tarkka osoite on hukassa (Korvatunturi jotain..), postimerkit ostamatta ja postikin lakossa, joten ajattelin, että ehkä pukki löytää kirjeen täältä blogista.

”Rakas joulupukki, tänä vuonna en toivo hevosta ja/tai ponia niin kuin lapsena toivoin, sillä olen tajunnut sellaisen pitämisen olevan kauhean kallista, aikaa vievää ja aiheuttavan paljon huolta. Hepan sijaan toivelistallani on seuraavia asioita:

– Aloitetaan helpoilla lahjoilla eli lahjakorteilla. Lahjakortti vaateliikkeeseen, sisustusliikkeeseen, urheiluliikkeeseen, kauneushoitolaan, ravintolaan tai melkeinpä mihin vaan on aina hyvä lahja.

– Lautapelit on kivoja. Vanhat pelit on pelattu jo niin moneen kertaan, että pientä uudistusta kaivataan. Tässä olisi ihan vaan muutama peli, jotka kotiuttaisin mielelläni: Alias (ihan se perusversio riittää), Bezzerwizzer, uusi Trivial Pursuit Master (2011), Viinipeli, BrainBoxin Maailma-älypeli, Carcassone, Qube – Bon Appetit, Scrabble ja Touche. Myös peliseura kelpaa, itselleen on vähän tylsä selittää Aliaksen sanoja..

– Tangle teezeriä on hehkutettu niin paljon, että alan uskoa jo ilman omakohtaista kokemustakin, että se tekisi hyvää tämänkin metrireuhkan taltuttamiseksi. En ole kuitenkaan raaskinut ostaa sitä itse, joten joulupukki, toisitko sinä kyseisen hiusharjan minulle? Värin saat valita itse.

– Lahjatoivelistallani ovat aina myös Nomination-rannekorun palat, Body Shopin tuotteet (etenkin ihanan tuoksuiset vartalovoit), Mariskoolit, Kivi-tuikkulyhdyt, irtokarkit sekä suklaakonvehdit.

– Uusin villitykseni ovat Riviera Maisonin astiat ja muut ihanat sisustusjutut, joissa on joko italian- tai englanninkielinen teksti. Esimerkiksi nämä lautaset kaiken kokoisina ja syvyisinä ovat hankintalistallani korkealla. Haluaisin myös nämä kuohuviinilasit, tämän kannun, nämä tarjoilulusikat ja nämä pienet tarjottimet. Niin paljon kaikkea ihanaa..

– Tämä tulikin mainittua jo Werannas-postauksessa, mutta ottaisin mielelläni lisää nettiputiikin ihania pellavalautasliinoja ja tähtilautasliinarenkaita. Pellavalautasliinoista käy kaikki värit ja lautasliinarenkaistakin käy valkoisen lisäksi hopea. Kaikki muukin ihana sisustustavara otetaan ilolla vastaan.

– Nyt kun suuntavaistoton Martina on alkanut liikkua jalkapatikan lisäksi myös autolla, ovat mahdollisuuteni eksyä yhä pahemmin ja yhä pidemmälle kasvaneet huomattavasti. Navigaattori olisi iso apu siihen että Martina pääsee illaksi kotiin, eikä nökötä eksyneenä keskellä metsää autossa, josta on loppunut bensa (sillä en osaa uskalla edelleenkään tankata autoa..).

– Liikkumisesta puheen ollen polkupyörä ja sukset ovat olleet hankintalistallani jo tovin. Ne ovat vaan melko kalliita, enkä tiedä onko joulupukilla varaa moisiin kulkuvälineisiin.

– Vaikka heppatyttö ei omaa hevosta haluakaan, ilahtuu ratsastaja kuitenkin aina myös ratsastustunneista. Neljälläkympillä saan omalta tallilta pienryhmäestetunnin ja toki vakituntejakin saa rahoittaa jos jollakulla on paljon ylimääräistä rahaa.

– Keinojuurihampaankin saa sponsoroida jos taskussa sattuu olemaan muutama tonni ylimääräistä.

– Ulkomaan matkakin olisi kiva. Tai talo vaikkapa Italiasta. Viinitilakin kelpaa kunhan siellä on asiantuntevaa työvoimaa.”

Lopetanko nyt ennen kuin menee ihan överiksi?

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Suvi perjantai, 6 joulukuun, 2013 at 18:55

    Voi sua Martsu, tosin mä en edes ole uskaltanut kirjoittaa pukille, sillä lista olisi aivan liian pitkä 😀 Aina tulee mieleen uusia asioita, ideoita ja niin paljon ihania juttuja mitä haluaisi 🙂

    • Reply Martina maanantai, 9 joulukuun, 2013 at 09:43

      Ihan muutaman pienen toivomuksen keksin vain.. 😀 Oon kyllä aika pettynyt jos en saa viinitilaa Italiasta. 🙂

    Leave a Reply