Suomen suurin matkablogiyhteisö

Joulukalentereita

Keltainen keittiö ei ole tehnyt tänäkään vuonna blogijoulukalenteria, mutta onneksemme moni bloggaajakollega ja muu taho on ryhtynyt moiseen puuhaan. Keltaisen keittiön blogissakin on toki luvassa jouluisia postauksia ja meidän Facebook-sivuillakin ollaan jouluisissa tunnelmissa.

Keltaisen keittiön jo julkaistuja tämän vuoden joulujuttuja sekä edellisten vuosien joulutunnelmia pääsee haistelemaan Joulu-tunnisteen alta. Minä ainakin luin viime joulun postauksia lähes liikuttuneen nostalgisissa tunnelmissa ja tulin ajatelleeksi, että tajusinko lainkaan miten mainio viime joulu oli? Sää oli täydellinen, joulutunnelma oli sekä rauhallinen että riehakas aattoyön lumikasoissa riehumisineen, ruoka oli hyvää kuten aina jouluisin (myös paistetut sirkat upposivat joulunviettäjiin hyvin) ja kaikki oli ihan kohdallaan. Toivottavasti tästäkin joulusta tulee ikimuistoinen!

Viime joulun iloisin tonttu. Jep, hän on äitini.

Tosiaan, vaikka Keltaisen keittiön blogissa ei joulukalenteria nähdäkään, on netti pullollaan erilaisia joulukalentereita. Omia suosikkejani ovat ainakin seuraavat kalenterit:

Vatsasekaisin Kilinkolin -blogissa on ehkäpä tämän vuoden kaunein blogijoulukalenteri. Upeiden kuvien alta löytyy reseptien lisäksi jouluisia askartelu- ja joulukoristeluvinkkejä.

Pumpkin Jamin joulukalenterin luukut aukeavat joka aamu kello seitsemän, joten mikset ottaisi tavaksi lukaista Pumpkin Jamin päivän joulukalenteripostaus vaikkapa aamukahvin lomassa?

Herkku ja koukku tarjoilee meille joulukalenterin teemoilla muonamaanantai, taikinatiistai, koristekeskiviikko, takaumatorstai, paukkuperjantai (drinkeistä siis on kyse senkin alapäähuumori-ihmiset), lankalauantai sekä sattumasunnuntai.

– Muita ruoka ja leivonta-aiheisia joulukalentereita löytyy ainakin Tyrniä ja tyrskyä -blogista ja Yummy Bakerilta.

Suklaayhdistyksen joulukalenterin arvontoihin otan osaa joka joulu suklaakonvehtirasian toivossa, mutta vielä ei ole tärpännyt. Ehkä tänä vuonna onni kääntyy..

Fiskarsin Facebook-sivuilla aukeaa joka päivä luukku, jonka takaa paljastuu jouluisia vinkkejä ja ideoita. Fiskarsin joulukalenterista voit bongata myös erään tutun ruokabloggaajan käsialaa olevan vinkin joulukuun puolessa välissä. Sen verran minäkin olen sentään ottanut osaa joulukalenterien tekoon.

Pauligin Cupsolo -kahvikalenterista löytyy päivittäinen kahvi-inspiraatio, minkä lisäksi voit voittaa yllätyspalkintoja. Jaossa on muun muassa Tsaikka-laseja, Kivi-kynttilälyhty, Teema-mukit, Fazerin suklaata, kahvia, joulumausteita ja reseptikirjoja.

Eiköhän me näillä joulukalentereilla päästä alkuun, vai mitä? Kommenttiboksiin saa vinkata muitakin nettijoulukalentereita!

Frasse-kissaa ujostuttaa jouluvieraiden antama huomio.

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply joulukalentereita | joulu-fi.com sunnuntai, 9 lokakuun, 2016 at 12:14

    […] Joulukalentereita – Tasty Travelissimo – Rantapallo.fi …Keltainen keittiö ei ole tehnyt tänäkään vuonna blogijoulukalenteria, mutta onneksemme moni bloggaajakollega ja muu taho on ryhtynyt moiseen puuhaan. Ke…Katso lisää sivuilla www […]

  • Leave a Reply