Suomen suurin matkablogiyhteisö

Werannas

Muuttopäivän lähestyessä mieleni valtaa yhä suurempi sisustusvimma ja olen onnessani kun voin jo alkaa tehdä pikkuhiljaa sisustushankintoja. Olen tilannut jo ainakin yhden valaisimen, pelastanut Henkan äidin poistopinosta pari lautasta blogin kuvauskäyttöön ja kerännyt koneelleni kasan sisustuslinkkejä. Jokaisella raksavierailulla tunnen pakottavaa tarvetta muuttaa, sisustaa ja asua uudessa kodissa nyt heti. Eletään niitä hetkiä kun en ihan oikeasti meinaa jaksaa enää odottaa.

Sisustuskuume sai helpotusta kun seikkailin Werannas.comissa selailemassa toinen toistaan suloisempia sisustustavaroita. Ihastuin putiikkiin ja pienen sähköpostikeskustelun jälkeen sain kotiini ihanan paketin valitsemiani sisustustuotteita sekä muutaman yllätystuotteen.

Werannas on hyvän mielen sisustusliike, jonka arvot ovat enemmän kuin kohdillaan. Werannas arvostaa käsityötä ja luonnonmateriaaleja, pitää kiinni reilun kaupan periaatteista ja tukee naisten asemaa maailmalla. Tällaisen yrityksen kanssa tekee enemmän kuin mielellään blogiyhteistyötä.

Kun paketti saapui kotiin istahdin yläkertaan vieville portaille tutkimaan sen sisältöä. Myös anoppi piti tauon imuroimisesta ja tuli kanssani katsomaan mitä ihanaa paketista paljastuu. Harmaa leipäkori, kauniin lilan sävyiset pellavalautasliinat, sinkkikorit liitutauluetiketillä ja valkoiset tähtikuvioiset lautasliinarenkaat sointuvat kauniisti yhteen ja aloin heti sommitella niistä kattausta.

Nämä ja lukuisat muut suloiset tuotteet löydät osoitteesta Werannas.com. Mikä olisikaan parempi joululahja läheiselle, kuin kaunis sisustustavara, jolla on tarina, ja joka tekee maailmasta taas pikkuisen paremman paikan elää. Jos siis pähkäilet joululahjojen kanssa, käy kurkkaamassa ainakin Werannasin joululahjaideoita ja alenurkkaa!

Tontuille tiedoksi muuten myös, etten minäkään pistä pahakseni, jos joululahjapaketista paljastuu lisää noita pellavalautasliinoja (kaikki värit käy!) ja tähtilautasliinarenkaita. Ihastuin niihin niin kovasti.


Postaus toteutettu yhteistyössä Werannas.comin kanssa.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply