Suomen suurin matkablogiyhteisö

Enemmän hetkessä

Muistatteko vielä lounassalaatista tuunaamani rieskakakun? Kerroin reseptipostauksen yhteydessä kakun osallistuvan myöhemmin erääseen kilpailuun, ja nyt se hetki on koittanut, kun muutkin kilpailureseptit on julkaistu ja omaa lemppariaan saa käydä äänestämässä. Minun rieskakakkuani pääsee äänestämään täällä, ja muut kilpailuun osallistuvat reseptit löytyvät täältä.

Kampanjasivustolta selviää myös aiemmassa postauksessa arvuuttelemani kaunotar, joka on mukana kilpailussa. Olin hetken aikaa ihan ällikällä lyöty kun huomasin millaiseen seuraan olen päässyt kilpailemaan. Ihan hullua, minä pieni tyttönen tuollaisten upeiden julkkisnaisten ja vielä upeampien bloggaajien kanssa samassa sopassa. Mitä ihmettä on oikein tapahtunut! Tämähän on ihan mahtava kunnia!

P.S. Ette usko miten vaikeaa on kirjoittaa rieskakakku. Kirjoitan ihan joka ikinen kerta ensin rieskakku, joten jos tekstissä vilisee vielä rieskakkuja rieskakakkujen sijaan, niin antakaa armoa. Se ei ole niin helppoa..

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Aili Inkeli tiistai, 11 kesäkuun, 2013 at 20:40

    Äänestetty on. Vilpittömästi sanoen rieskakakku on ehdottomasti paras ja kotikeittiöön sopivin muihin ehdokkaisiin nähden. Minä kirjoitin muuten ensin rieskakakakku.. jostain syystä ei todellakaan ole helppo sormenpäihin tuo sana, kummallista 😀 Onnea kisaan!

    • Reply Martina keskiviikko, 12 kesäkuun, 2013 at 10:39

      Kiitos Aili Inkeli! Ihanaa kuulla että pidit rieskakakustani, vaikka sen nimi onkin ihan mahdoton kirjoittaa oikein. 😀

    Leave a Reply