Suomen suurin matkablogiyhteisö

Guacamole

Guacamolesta minulle ei tule mieleen yhtä vahvoja muistoja kuin salsasta enkä edes muista missä ja milloin maistoin guacamolea ensimmäisen kerran. Guacamole on kuitenkin lempparini ja etenkin itsetehtyä juuri sopivan tulista avokadotahnaa voisi vetää lusikalla naamaan ähkyyn asti. Eikä vihreän tahnan tekeminen ole edes vaikeaa, kunhan vaan löytää kypsiä avokadoja tai malttaa kypsytellä niitä hetken aikaa. Kas näin tehdään guacamolea:

Guacamole

– 2 avokadoa
– tomaatti
– salottisipuli
– punainen chili
– 2 limeä
– suolaa
– pippuria

Pilko tomaatti, sipuli ja chili pieneksi silpuksi. Halkaise avokadot, poista niistä kivet ja kaavi lusikalla kulhoon. Sörssää avokadot haarukalla mössöksi ja sekoita joukkoon silputtu tomaatti, sipuli ja chili. Purista limemehut sekaan ja mausta suolalla sekä pippurilla.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply