Suomen suurin matkablogiyhteisö

Pieniä merkkejä lähestyvästä joulusta

Keltaiseen keittiöön on kerääntynyt pikkuhiljaa pieniä merkkejä lähestyvästä joulusta. Ensimmäisen jouluisilla mausteilla tuunatun leivän taisin ostaa jo lokakuun puolella ja samalla reissulla mukaan tarttui myös mausteinen joulutee, jota olen hörppinyt harva se päivä.

Varma merkki lähestyvästä joulusta on myös glögi, jota join tänä vuonna ensimmäisen kerran kohtuullisen myöhään; Ensimmäisillä glögimukeilla kilistettiin nimittäin vasta marraskuun puolivälin jälkeen.

Sen jälkeen kuuma juoma on kuitenkin maistunut hyvin ja olemmekin maistelleet muun muassa Blossaa ja Loimua, joista Loimu on tänä vuonna perinteisemmän mausteisen makuinen kun taas Blossa yllättää sitruksisuudellaan. Kaapissa on myös viime joululta säästetty mustikkaglögi ja mieleni tekisi myös jotakin ihanan mantelista glögiä. Onneksi tässä on vielä mukavasti aikaa ennen joulua, ja miksei joulun jälkeenkin voisi nauttia silloin tällöin mukillisen kuumaa juomaa?

Blossan ja Loimun lisäksi yksi odotetuimmista joulujutuista ovat The Body Shopin jouluiset vartalovoit. Tänä vuonna ostin ahneuksissani ne kaikki ja tilasin vielä eBaysta pienet purkit viimevuotisia vartalovoita. Kyllä nyt kelpaa läträtä ihanan jouluisilla karpalon, vaniljan ja inkiväärin tuoksuilla. Vaikka vaniljavartalovoita laittaessani Henkka sanookin minun tuoksuvan ihan wunderbaumille..

Perinteiset joulukalenteriarvat ostettiin tänä vuonna hyvissä ajoin. Nappasin kiskareissulta mukaani kolme arpaa ja jaoin ne tasapuolisesti: Henkalle yksi ja minulle kaksi arpaa. Reilu jako. Mutta kun siinä Henkan arvassa on kuitenkin se ainoa voitto, ja sehän on meidän tapauksessa maksimissaan sen 10 euroa. Niin, ei se voitto vaan raaputtamisen ilo ja jännitys siitä, jos se päävoitto osuisi sittenkin kohdalle. Kyllähän se aina jonkun kohdalle osuu ja tänä vuonna se voin ihan hyvin olla minä! Sitä odotellessa hörppään mukillisen glögiä ja mietin mitä kaikkea teen tulevalla jättipotillani.

Joulumieltä etsiville vinkkaan tähän loppuun vielä Hulin perinteisestä, jo toista kertaa ilmestyvästä joulukalenterista, jota voitte käydä lukemassa Meanwhile in Longfield -blogista. Ihanampia joulujuttuja saa hakea!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply