Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kun kuntoilu meinasi mennä vähän överiksi..

Olipa kerran työpaikalla järjestetty kuntokampanja. Olipa kerran myös Martina, joka päätti osallistua kuntokampanjaan ja haastaa itsensä liikkumaan enemmän kuin koskaan ennen. Niinpä Martina asetti itselleen yhä korkeampia tavoitteita ja kuntoili lopulta 15 viikon aikana yli 200 tuntia. Ja oho, Martina voitti sekopäisellä liikuntamäärällään kuntokampanjan. Palkinnoksi Martina sai lahjakortin Stadiumiin, josta Martina kävi ostamassa itselleen hienon sykemittarin.

Nyt Martinalla on uusi treenikaveri ja vaikka Martinalla onkin kova hinku leikkiä kaverin kanssa koko ajan, lupaa Martina kuntoilla jatkossa hillitymmin kuin kuntokampanjan aikana. Pari tuntia liikuntaa joka ikinen päivä 15 viikon ajan ilman yhtäkään vapaapäivää on liikaa. Vaikka hurja liikuntamäärä tekikin hyvää niin kropalle, mielelle kuin terveydellekin, niin pidempään jatkuessaan samalla menolla olisi kuitenkin päinvastaiset vaikutukset. Jatkossa Martinalla on siis myös lepopäiviä ja muutenkin hieman järkevämpi ote kuntoiluun kuin kampanjan aikana. Tämä on lupaus.

Ja nyt hän lähtee niin innoissaan testaamaan uutta sykemittariaan, ettei malta ottaa edes kunnon kuvaa.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply