Mitä meninkään tekemään..

Sen siitä saa kun matkakuume kasvaa liian isoksi. Tällainen pieni irtiotto olisi luvassa vielä tälle syksylle:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ajoitus ei ehkä ole paras mahdollinen tällaiselle reissulle, kun on tosiaan se talo rakenteilla ja kaikkea. Päätin kuitenkin sysätä huonon omatunnon syrjään, sillä perkale, mä olen tän matkan ansainnut! Ja sitäpaitsi viikon rentoilun jälkeen olen niin täynnä energiaa, että rakennan talon viikossa loppuun vaikka yksin. Tai ainakin melkein..

Matkailusta muuten puheen ollen, Copterlinen lentomme peruuntuivat pitkäksi venähtäneen huoltokatkon takia, joten lupailemiani Tallinnan postauksia saamme odottaa vasta hamassa tulevaisuudessa. Muutimme lippumme avoimiksi ja lähdemme lennolle joskus myöhemmin kun keksimme sopivan ajankohdan.

Sitä odotellessa hukutan teidät syksyn ja talven mittaan Välimeri-aiheisiin postauksiin, sillä saatan olla ihan pikkasen innoissani pian koittavasta matkasta. Jotakin innostuksestani kertoo myös kirjatilaus, jonka tein pian matkan varattuamme. Kotiin kannettiin kolme pientä matkaopasta ja Välimerellinen keittokirja, joita olen selaillut samalla kun perhoset lentelevät mahassa ja innostuksen väristykset menevät pitkin kroppaa. Olen yrittänyt hillitä intoiluani, mutta olen silti ollut varmaan aika ärsyttävä matkatohinoissani..

Syksyn mittaan on tulossa myös muutama Turku-postaus, sillä teimme kaupunkiin korvaavan matkan Tallinnan reissun peruunnuttua. Lomapäivät oli sovittu jo töissä ja meillä oli sopivasti hotellilahjakortti odottamassa käyttöä, joten neljättä vuosipäivää suunnattiinkin juhlimaan Tallinnan sijaan Turkuun. Päätimme aikoinaan, muistaakseni toisen vuosipäivämme aikaan, että pyrimme reissaamaan aina eri kaupunkiin viettämään ensitapaamisemme vuosipäivää. Tähän mennessä olemme olleet Helsingissä, Tukholmassa, Kuopiossa ja nyt Turussa. Mihinköhän tiemme vie vuoden päästä?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply