Suomen suurin matkablogiyhteisö

Ihania juttuja

Viimeisen parin viikon sisään on mahtunut paljon niin pieniä kuin vähän isompiakin asioita, jotka ovat ilahduttaneet kovasti pientä Martinaa. Pieniin iloisiin hetkiin täytyy osata tarttua, ja joskus on ihan hyvä kirjoittaa ylös kaikki kivat jutut, jotka ovat viime aikoina tehneet ihmisen onnelliseksi. Kas tässä on minun listani; Nämä asiat ovat tehneet Martinan iloiseksi:

– Kävin muutaman viikon tauon jälkeen juoksemassa, ja askel rullasi kevyesti pidemmälle kuin aiemmin tänä kesänä. Lihakset tulivat kyllä hieman kipeäksi moisesta rykäisystä, mutta se ei haittaa.

– Maajussin morsian toi hauskan tuliaisen Italiasta. Pitäähän jokaisella kokilla olla oma hattu. Siinä lukee leipä..

– Ratsastuskausi alkoi ensin rennommalla tunnilla tutun Fulliksen selässä ja sitten todellisella reisirääkkitunnilla tallin uudella ponilla. Ihanaa kun joka lauantai on taas ohjattua ratsastusta. Ja mikä parasta: Tämän viikon lauantaina hypätään! En malta odottaa.

– Äidiltä saatu kynsikoru-nimellä kulkeva bling bling perhonen, joka koristi sormeani veljen kolmekymppisillä eikä se edes kadonnut illan aikana, vaikka olin aivan varma, että onnistun tiputtamaan sen jonnekin. Juhlapaikalla oli myös kaunis valkoinen kukka, jonka nimeä minun pitää udella joltakulta viisaammalta… Kukkaihmiset hei, auttakaahan taas bloggaajaa hädässä, mikä kukka tuo on?

– Juhlapaikan vessassa oli myös Tarkastusluukku, josta voi repiä yllättävän paljon huumoria, ainakin jos omaa yhtä huonon huumorintajun kuin minä.

– Aamupalaksi nautittu pizzapala, jonka Henkka kertoi laulavan minulle : ”Tule ottamaan, mä valmiina oon, monta hyvää ananasta, rikottuina pizzassa, vie mut masuun..” Ja minähän vein. Kiitos nam.

– Leffailta laiskana sunnuntai-iltana sateen ropistessa ikkunan takana. Sohvalla röhnöttämässä minä ja Henkka, sohvapöydällä kilo irtokarkkia sekä suklaata ja ohjelmistossa Diktaattori, Anthony Bourdainin Suomi-jakso sekä Eat, Pray, Love. Suolaisen nälän yllättäessä valkosipuliset makkaraperunat karhugrilleristä ja ennen tätä kaikkea savusaunan tuoksuisissa löylyissä löhöäminen. Ehkäpä paras tapa viettää sateinen sunnuntai.

– Olen myös haaveillut ihan hulluna erilaisista lomamatkoista, mutta mutta..

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply