Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kaksi viikkoa ketoosikokeilun jälkeen

Tehdäänpä nyt vielä pieni tilannekatsaus ketoosidieetin jälkeisiin tunnelmiin, sillä tiedän aiheen kiinnostavan monia. Nyt on siis kulunut kaksi viikkoa siitä kun lopetin kuusi päivää kestäneen pussikeittodieetin, jonka tarkoituksena oli kokeilla ketoosidieettiä puolueettomasta näkökulmasta ja kertoa testistä täällä blogissa. Dieettipostaukset löytyy vaikkapa hakemalla blogin sivupalkin Haku-työkalulla postauksia sanalla ”ketoosi”.

Laihduin kuuden päivän dieetin aikana huimat 2,9 kiloa, mikä on aika paljon näinkin pienikokoiselle ihmiselle kuin minä olen. On ollut todella yllättävää, että paino on myös pysynyt poissa dieetin jälkeen, vaikka olin aivan varma, että se nousee kun nestetasapaino asettuu kohdilleen ja maha saa taas kunnon ruokaa.

Toisaalta olen nyt dieetin jälkeen normaalipainossani, eli painossa, jossa viihdyn ja yleensä pysynkin satunnaisia heilahduksia lukuunottamatta. Lähtötilanne ennen dieettiä oli kesän turvottama, joten oikeastaan dieetin aikana putosivat vain kesäkilot ja nyt olotila on taas normaali. Tässä hyvänolonpainossa aion pysyäkin, sillä tämä on se olomuoto, jossa viihdyn parhaiten, ja sitä paitsi suurin osa vaatteistanikin on ostettu tämän kokoiselle Martinalle.

Jos (ja kun) joskus pääsen taas turpoamaan jonkun kivan herkutteluloman tai vaikka seuraavan kesän jälkeen, tiedän että hätätapauksessa saan pudotettua ylimääräiset makkarat helposti kuuden päivän pussikeittodieetillä. Kuten mainitsin dieettipostauksissa useampaankin kertaan, oli dieettiä helppo noudattaa, sillä ihme kyllä sen aikana ei ollut juurikaan nälkä ja keitot maistuivat hyvältä. Nyt olkoon tämä aihe loppuunkäsitelty täällä blogissa, huomenna jatketaan taas muilla jutuilla.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply