Suomen suurin matkablogiyhteisö

Lemppari plus lemppari on LEMPPARI

Mitä saadaan kun yhdistää kaksi viime vuoden lemppariamme? -Bataattiwasabimuussia.

Ai siis häh..? Antakees kun selitän: Olemme Ukkelin kanssa ihastuneet viime vuoden aikana kovasti bataattiin, jonka makea ja pehmeä maku tuntuu sopivan hyvin yhteen ihan kaiken kanssa. Terveellinenkin bataatti on, joten oransseja möhkäleitä tulee hamstrattua keltaisen keittiön jääkaappiin, ja olemmekin korvanneet epäterveellisemmän perunan usein bataatilla.

Yksi viime vuoden lempparikokkailuistamme oli wasabiperunamuussi ja pitihän siitäkin tehdä bataattinen versio. Eli bataatti-lemppari plus wasabimuussi-lemppari on bataattiwasabimuussi (=LEMPPARI). Helppoa, hiffasittehan te nyt?

Resepti on muuten sama kuin täältä löytyvä wasabimuussin ohje, mutta peruna korvataan bataatilla (1-3 kappaletta riittänee bataattien koosta riippuen). Samaisen linkin alta löytyy myös valkosipulilla ja koskenlaskijalla täytetyn jauhelihamurekkeen ohje, joka sopi mainiosti myös bataattisen muussin kaveriksi. Nam. Jos siis mietit vielä mitä teillä syötäisiin viikonloppuna niin kokeile tätä!

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Anna lauantai, 11 syyskuun, 2010 at 13:52

    Voi ei, just kun nälkä kurnii eikä meinaa ehtiä ruokakauppaan!Lisäänpä bataatin ostoslistaan ja ei kun menoks.Hyvää viikonloppua!

  • Reply Martina tiistai, 14 syyskuun, 2010 at 08:43

    Kiitos viikonlopun toivotuksista, se olikin tällä kertaa aivan erityisen ihana pienen Tukholman reissun takia. 🙂

  • Leave a Reply