Suomen suurin matkablogiyhteisö

Miehille

Hohoi kaikki miehet, nyt korvat hörölle jos haluatte ilahduttaa sitä isompipyllyistä puoliskoanne, jota myös naiseksi kutsutaan. Näillä ohjeilla ei vaan voi mennä metsään, joten nyt hopi hopi, nappaa seuraavat ohjeet mukaan, aja sillä rakkaalla autollasi kauppaan ja sitten takaisin kotiin lieden ääreen ennen kuin naisesi tulee kotiin töistä. Ohje toimii parhaiten tavallisena arkipäivänä, mutta on toteutettavissa myös viikonloppuisin.
1. Suunnittele ruokalista valmiiksi parille seuraavalle päivälle, mene kauppaan ja osta sieltä jääkaappi täyteen naisesi lempiruokia. Mieti mitä hän haluaa laittaa leipänsä päälle ja osta sitä. Osta myös leipää. Ja osta pasta-ainekset esimerkiksi seuraavan ohjeen mukaan: pastaa, kanaa, kermaa (kevyttä ettei naisen pylly leviä entisestään), pekonia, valkosipulia ja sinihomejuustoa.
2. Tyhjennä kauppakassit jääkaappiin ja ala valmistella pastaa. Paista kana ja pekoni, keitä pasta ja lisää kerma kanan ja pekonin joukkoon. Mausta kastike naisesi lempimausteilla ja lisää valkosipulia jos naisesi pitää siitä. Lisää valkosipulia paljon jos naisesi on hulluna siihen. Sekoita myös osa sinihomejuustosta pastan sekaan. Kata pöytä valmiiksi ja kaiva esiin myös ne hemmetin servetit, vaikket ymmärräkään mitä niillä tehdään. Ajoita ruoan valmistuminen juuri siihen hetkeen kun naisesi tulee nälkäisenä töistä kotiin. Ripottele sinihomejuustoa annoksen päälle juuri ennen syömistä, kuitenkin niin että se ehtii vähän sulaa.

3. Mene naista ovelle vastaan ja kerro että olet tehnyt teille ruokaa. Anna hänen ihastella valmiiksi katettua pöytää ja ota kehut vastaan. Halaa naista vaikka sinulla olisikin kuuma. Kerro myös mitä ruokaa aiot valmistaa seuraavana päivänä ja esittele jääkaapin sisältö, jotta naisesi löytää sen ostamasi maksamakkaran aamulla leipää tehdessään. Anna naisen ehdottaa että avaatte punaviinipullon ja tarjoile ruoka hänelle pöytään.
4. Anna naisen valita mitä katsotte telkkarista ruokailun aikana, paitsi jos nainen ei pidä siitä että katsotte telkkaria syödessänne. Katso naisen valitsemaa ohjelmaa kiinnostuneena, vaikka se olisikin Rokkarille morsian. Pelaa hänen kanssaan myös erä vammaista lautapeliä, jota on ihan tyhmä pelata kahdestaan. Anna naisen voittaa peli.
5. Ruoan jälkeen korjaa astiat pöydästä. Kaiva kaapista pussillinen sydänsuklaata kun naisesi alkaa mumista seuraavia lauseita: ”Nyt tekisi mieli jotakin makeaa..”, ”Voi kun olisi pieni pala suklaata jälkkäriksi..”, ”Suklaa sopisi myös tämän viinin kanssa, oijoi kun sitä olisi edes yksi pala”. Vie suklaan käärepaperit roskiin ennen kuin nainen ehtii edes ajatella niiden poistamista näköpiiristä.

6. Ole tyytyväinen itseesi. Teit naisesi juuri todella onnelliseksi. Jos nainen jaksaa vielä valittaa jostain, on vika naisessa, ei sinussa.

Että kiitos vaan Ukkeli tästäkin ihanasta keskiviikkoylläristä!
Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply kitinen lauantai, 21 elokuun, 2010 at 22:36

    Täällä blogissasi on vaikka mitä herkkuja, joita tekisi mieleni testata ja jotain olen jo kokeillutkin. Niinpä blogissani tunnustus sinulle 🙂

  • Reply Martina maanantai, 23 elokuun, 2010 at 13:54

    Voi kiitos kitinen! 🙂

  • Leave a Reply