Hyppää sisältöön

Viikon loman Turkissa saa nyt halvimmillaan 99 eurolla! Katso tämän hetken kolme edullisinta kohdetta

Maria Hietala
Maria Hietala Päivitetty: 31.05.2023
Listasimme kolme edullisen hintatason kohdetta, joihin löytyy viikosta toiseen erinomaisia matkatarjouksia. Katso hintaesimerkit!

1. Rantalomat Turkkiin

Jos etsit kesäksi mahdollisimman edullista rantalomaa, ei kohdetta tarvitse arpoa kauan. Turkin lomakohteisiin on säännöllisesti tarjolla edullisia pakettimatkoja.

Halvimmillaan viikon matkalle Turkkiin pääsee tällä hetkellä jopa alle sadalla eurolla. Kannattaa kuitenkin huomioida, että matkapaketti sisältää määrittelemättömän majoituksen. Hotellin nimi ja tähtiluokitus ei ole tiedossa matkaa varatessa. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
ShutterstockHalvat matkat Turkkiin
Antalya on yksi Turkin suosituimpia matkakohteita.

Turkkiin pääsee Helsingin lisäksi myös monilta maakuntakentiltä kuten Kuopiosta ja Vaasasta. Juuri nyt kaikkein edullisimmat matkat suosivat Pohjois-Suomessa asuvia, jotka voivat lähteä matkaan Ruotsin puolelta Luulajasta.

Keräsimme alle tämän hetken parhaat tarjoukset Turkkiin. Muistathan, että äkkilähtöjä varatessa nopeus on valttia. Jos et löydä linkin kautta tarjousta, on matka myyty loppuun tai sen hinta on muuttunut.

Hinnat sisältävät lennot ja majoituksen. Hinta on laskettu yhdelle hengelle, kun samassa huoneessa majoittuu kaksi henkilöä.

2. Kaupunkilomat Gdanskiin

Puolan pohjoisrannikolla sijaitsevasta Gdanskista on tullut monille suomalaisille tuttu kohde halpalentojen ja edullisten matkapakettien ansiosta. Tälläkin hetkellä viikonloppuloman Gdanskissa saa alle 150 eurolla. 

Gdanskin hintataso on pysynyt mukavan edullisena. Kaupungissa voit syödä ravintoloissa ja tutustua nähtävyyksiin budjettimatkailijalle sopivaan hintaan. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
ShutterstockHalvat matkat Gdanskiin
Neptunuksen suihkulähde on yksi Gdanskin maamerkkejä.

Kesällä Gdanskissa on parasta se, että siellä voi helposti yhdistää kaupunki- ja rantaloman. Gdansk on osa niin kutsuttua kolmoiskaupunkia yhdessä Sopotin ja Gdynian kanssa, ja erityisesti Sopot on tunnettu kauniista rannoistaan sekä Euroopan pisimmästä puulaiturista.

Hinnat sisältävät lennot ja majoituksen. Hinta on laskettu yhdelle hengelle, kun samassa huoneessa majoittuu kaksi henkilöä.

3. Kaupunkilomat Riikaan

Kesän helpoimpiin kaupunkilomakohteisiin kuuluva Riika tarjoaa vaihtoehdon Tallinnalle. Lyhyt lentomatka, kaunis vanhakaupunki, hyvät ravintolat ja edullinen hintataso tekevät Riiasta suositun.

Riikaan löytyy säännöllisesti edullisia matkapaketteja, ja myös perillä kohteessa voi lomailla budjetilla. Jos lomalle osuu hellesää, voi Riiasta matkustaa Jurmalan rannoille baltialaiselle rantalomalle. 

ShutterstockHalvat matkat Riikaan
Riiassa ohjelmanumeroksi riittää vaikka vain kävely vanhassakaupungissa ja hyvä ruoka.

Riika on myös hyvä kohde nauttia luksuslomasta: matkapaketin lentoineen ja majoituksineen viiden tähden hotellissa saa juuri nyt edullisimmillaan alle 250 eurolla.

Ilahduttavaa on sekin, että Riikaan lennetään suorin lennoin Helsingin lisäksi myös Tampereelta ja Turusta.

Hinnat sisältävät lennot ja majoituksen. Hinnat on laskettu yhdelle hengelle, kun samassa huoneessa majoittuu kaksi henkilöä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Viikon halvimmat rantalomalöydöt

Kesä jatkukoot – listasimme edullisimmat rantalomat, viikko alk. 329 €

Syksyn tarjoukset rannoille ja kaupunkeihin

Katso tästä, mihin hintaan pääset syksyn ranta- tai kaupunkilomalle – 20 tarjousta alk. 125 €

Syysloman parhaat tarjoukset

Nyt kannattaa toimia, jos haluat reissuun koulujen syyslomaviikoilla – matkat alk. 165 €

Viiden tähden loma edullisesti

Missä lomailet edullisimmin viiden tähden hotellissa? Matkat alk. 225 € / 3 vrk

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja