Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Hyvää Ystävänpäivää!

14.2.2019
rakastuneet magellanianpingviinit

Tänään helmikuun 14. päivänä haluan toivottaa Sinulle blogini lukija oikein mukavaa ystävänpäivää.

Olen onnellinen kaikista Teistä lukijoistani, olette kuin ystäviäni ja joka kerta kun luet blogiani, saat minut onnelliseksi. Ja sitä vartenhan ystävät ovat, että he ovat mukanasi elämäsi ylä- ja alamäissä.

Meitä kaikkia yhdistää yksi yhteinen maapallomme
Kuva Pixabay

Kiitos Sinun, tiedän etten turhaan kirjoita tätä blogia, vaan voin kertoa just sinulle miten mulla menee tai mitä olen päässyt kokemaan. Ja vastavuoroisesti haluaisin kuulla sinusta, se onnistuu helposti kommentoimalla postauksia.

Harvalla ihmisellä on yhtä paljon ystäviä kuin minulla, kuukausittain teitä Ystäviäni seuraa elämääni täällä blogissa yli 5000. Olen onnellinen ja kiitollinen teistä kaikista <3

Kiitos sinulle ystäväni, kun seuraat matkaani.
Kuva Pixabay

Tulevana vuonna tulen täällä blogissani keskittymään enemmän lähimatkailuun, hyvinvointiin ja ympäristöstä huolehtimiseen, matkajuttuja aiemmilta vuosilta unohtamatta. Mutta sitä ennen valmistaudun polven tekonivelleikkaukseen, joka toivottavasti mahdollistaa minulle kivuttoman arjen ja sitä kautta myös matkustamisen lisääntymisen. Syksylle olen jo hiukan haaveillut opinnoista, saas nähdä kuinka kuntoudun leikkauksesta ja reumalääkkeiden tauottamisesta.

Rannalle on päästävä, vaikkapa sitten pyörätuolilla tai rollaattorilla.
Kuva Pixabay

Muutamia lyhyitä reissuja olen kuitenkin jo tälle vuodelle suunnitellut, Viroa tulen kiertämään ja tietysti upeaa kotimaatamme Suomea. Jos kaikki menee terveyden suhteen niinkuin olen toivonut, niin mahdollisesti tuhlaan vihdoinkin saamani Finnair Plus pisteet pariin lentoon (anteeksi maapallo!), Islanti olisi haaveissa ja sinne matkustaminen muulla kuin lentämällä on hiukan hankalaa.

Islanninhevosia unelmieni matkakohteessa.
Kuva Pixabay

Toivottavasti pysyt mukanani myös tänä vuonna ja olisin onnellinen jos jättäisit joskus kommentin, siitä tiedän että kirjoittamani kiinnostaa ja herättää keskustelua.

Tuhannesti kiitos kun olet mukana <3

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Iloinen Kulkuri 14.2.2019 at 17:45

  Hyvää ystävänpäivää Tanja! 🙂

  • Reply Tanja 15.2.2019 at 10:34

   Kiitos ❤

 • Reply Piyya 17.2.2019 at 10:16

  Voi kyllä, just näin, jokainen lukija ja jokainen kommentti on ystävän teko ❤️
  Onnea polvileikkaukseen ! Toivon sydämestäni, että se auttaa vähentämään kipujasi ja pääset nauttimaan jokaisesta päivästä ja matkoistakin entistä enemmän.

  • Reply Tanja 4.3.2019 at 21:00

   Olisikin elämä jatkunut pelkästään polvileikkausta odotellessa… mutta viime tiistain vastaisena yönä vedettiin taas matto jalkojen alta ja seuraavaa reissua joutuukin odottelemaan aika pitkälle. Mutta sitä ennen odottelen patologin lausuntoa … Tämän vuoden hiihtoloma pohjoisessakin on nyt peruttu ja parantelen haavojani täällä kotona.

  Leave a Reply