Aasia Thaimaa

Mitä tehdä Phuketissa – 5 vinkkiä

4.2.2019

Hups! 

Tämä postaus on muuttanut ja löytyy täältä. Tervetuloa lukemaan Tanjanmatkassa.fi sivustoa! 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Aron / Ja sitten matkaan... 10.2.2019 at 22:50

  Kiitos linkkauksesta! Katutaidetta on Phuket Cityssä nykyään selvästi enemmän kuin vielä pari vuotta sitten. Tai sitten emme sattuneet niitä vain bongaamaan. Kaksi noista kartalle merkityistä teoksista näytti kuitenkin tutuilta. Noissa muraalaissa oli kahdessakin tuollainen hahmo, jolla on päähineessä pupunkorvat ja silmä keskellä otsaa. Vastaava hahmo löytyi myös Patong Beachin rantakadulta yhdestä seinästä ja olenpa törmännyt siihen myös Kööpenhaminan Christianiassa.

  • Reply Tanja 11.2.2019 at 20:49

   Mä oon sitä mieltä, että maailma kaipaa väriä ja taidetta, joten katutaidetta saisi tulla enemmänkin tänne harmaaseen sohjolaan.
   Köpis on multa vielä näkemättä, saas nähdä milloin on sinne mahdollista matkustaa. Tästä vuodesta kun näyttää tulevan aikalailla lähimatkailu painoitteinen… Nyt kun on muotia vältellä lentämistä, niin köpikseen pääsisi kyllä Tukholmasta junalla tai bussillakin, pitääkin alkaa suunnittelemaan syksylle hidasta matkaa.

 • Reply Maria Ojajärvi 11.2.2019 at 14:01

  Olipa kiva lueskella lisää Phuketista. Olen juuri suunnittelemassa lentoa sinne 🙂 Omakuvat oli hauska lisä muiden kuvien joukossa, koska ne toivat heti sinut elämään tuon kaiken ison kaupungin sykkeen keskelle.

  • Reply Tanja 11.2.2019 at 20:44

   Kiitos kommentistasi! Valitettavasti kuvissa en ole minä, vaan ystäväni vloggaaja Elina Tervo. Mä pysyttelen mieluummin kameran takana kuin edessä.

   Mukavaa lomaa Phuketiin, laitan tällä viikolla vielä postauksen miten muovia voi vältellä lomalla.

 • Reply Anna | TÄMÄ MATKA 15.2.2019 at 20:26

  Kiitos linkkauksesta!

  Olemme menossa nyt keväällä Phuketiin ja odotan jo ruokaa, sekä hierontoja. Olen käynyt kaikkialla Aasiassa erilaisissa hieronnoissa ja hoidoissa, mutta thaimaalainen perinteinen hieronta on kyllä paras minusta.

  • Reply Tanja 16.2.2019 at 23:28

   Kunpa pääsisikin täältä liukkauden keskeltä kuumalle rannalle ja syömään aitoa thairuokaa 😉 Mulle reumaatikkona ei thaihieronta käy, siinä kun ei oteta huomioon liikkumis rajoitteita ja nivelille tulee kova rasitus. Mutta normihieronta ja kuorinnat, jalkahoidot jne on edullisia ja hemmottelua.

 • Reply Sari / matkalla lähelle tai kauas 16.2.2019 at 17:44

  Phuket on paikka, jolla on tietty maine esim sillä että siellä on paljon tietyn naapurimaan turisteja, minkä vuoksi sitä tulee kartettua mutta ei hullumpi paikka ollenkaan. Ehkä sille tulisi antaa mahdollisuus.

  • Reply Tanja 16.2.2019 at 23:29

   Itänaapureita ei siellä ole enää niin paljoa kuin aiemmin, viime keväänäkin Karonilla oli todella hiljaista maaliskuun alussa. Enemmän siellä oli länsinaapureita 😉

  Leave a Reply