Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Seitsemän syntiäni

23.5.2018

Lifestyleblogien puolella on pyörinyt haaste 7 synnistä ja ajattelin kertoa sulle omani… Tällä kertaa nämä eivät suoranaisesti liity matkailuun, mutta sehän voisikin olla seuraavan postauksen aihe. Toivottavasti nämä luettuasi tiedät hiukan enemmän henkilöstä tämän blogin takana.

Herkuttelusyntini

Suklaa, kahvi, pizza, croissantit, vohvelit, Cokis zero, mansikat… Kaikki mikä on epäterveellistä ja lihottavaa, varsinkin isompina annoksina. Mutta kesällä ei vaan voi vastustaa tuoreita mansikoita ja suklaasta on pikkuhiljaa tulossa synnin sijasta yksi tulonlähteeni, mutta tästä myöhemmin lisää 😉

Ihonhoitosyntini

Vaikka kaappini ovatkin täynnä jos jonkinnäköistä kasvojen puhdistusainetta, kuorintavoidetta ja erilaisia rasvojapurkkeja, niin olen todella huono käyttämään niitä. Ainoat tuotteet jotka ovat päässeet lähes päivittäiseen käyttöön ovat ihanat kotimaiset Olivia Kleinin tuotteet, jotka ovat tehty atoopikoille ja läiskäekseemasta kärsiville. Keväällä kasvojeni iho oli todella kuiva ja hilseilevä ja rintakehä täynnä kipeitä prosiaarisläikkiä, mutta muutaman viikon tehohoidolla sain ne hoidettua. Suosittelen kokeilemaan! Olivia Kleinin tuotteita saa esim Hehkusta tai hyvinvarustelluista apteekeista, pyydä omaa apteekkiasi tilaamaamaan, jos heidän valikoimassaan tuotteita ei vielä ole.

Siivoussyntini

Vihaan villakoiria ja pölyä, mutta kivut rajoittavat jaksamista. Kotini pursuaa kirjoja ja lehtiä, vaatekaapista löytyy pari Ikeakassillista jotain ihme paperisälää ja vuoden takaisia muuttolaatikoita odottaa yhä purkamista, mutta pyrin siihen, että kotini olisi siinä kunnossa että yllätysvieraat eivät haittaa. Eli tavaroita on hujan hajan mutta likaista täällä ei ole.

Hiussyntini

Kuten kuvista näkee, en ole mitenkään innostunut aamuisin käyttämään aikaa hiustenlaittoon. Väri on kulahtanut, luonnonkihara näyttää kuivalle pehkolle joten nuttura tai letti pelastaa tämänkin päivän. Voi Anna, miksi sä oot niin hyvä kampaaja, että aikasi ovat täynnä monta viikkoa eteenpäin??

Ping-festivaalin jälkeen bloggajakollegoiden kanssa jatkoille menossa. Korut www.elvari.fi

Ystävyyssyntini

Lähetit tekstarin tai whatsapp viestin, etkä ole saanut siihen vastausta? No, et ole ainoa. Olen laiska vastaamaan viesteihin, puhelin on useasti äänettömällä ja jos satut saamaan mut kiinni, niin yleensä olen niin väsynyt, ettet saa musta seuraa. Ja kun mä kaipaisin seuraa lounaalle, kävelylenkille tai leffaan, niin sulla on jotain muuta … Olisko mulla peiliinkatsomisen paikka?

Pukeutumissyntini

Miesten urheilushortsit, urheiluliivit, t-paita ja flipflopit, eiks niillä pärjää jo pitkälle? Kaapissa olis vaikka mitä kivaa, mutta oon tosi huono pitämään mekkoja ja huomaan pukeutuvani useasti samoihin tuttuihin lempivaatteisiin ja jaloissa mukaviin lenkkareihin tai Otzeihin. Parisuhteen myötä tein tilaa vaatekaappiini ja heitin kierrätykseen useamman kassillisen tavoitevaatteita ja Hard Rock Cafe t-paitakokoelmani. Ja eipä mua nähdä enää edes vaaleanpunaisten norsujen koristamassa paidassa ?

Parisuhdesyntini

Mister X ei pidä siitä, etten aina vastaa hänenkään viesteihin. En pidä asioiden suunnittelusta kovinkaan pitkälle etukäteen, kun taas hän mieluusti suunnittelee tulevaisuutta ja varsinkin matkoja. Hän haluaisi nähdä mut useammin hiukset kiharalla ja meikkiä naamassa, mut millä mä pääsisin eroon tästä laiskuudesta???

No, jotain mä sentään osaan, ainakin kertoa joka päivä kuinka rakas ja ihana mies mulla on ❤❤❤

Mites sun syntilista?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Piyya 24.5.2018 at 07:02

  Olipa piristävä syntilista ?
  Heti pää raksuttaa omaa listaa.
  Onneksi me olemme naisia ja tämän päivän sunnit ovat voineet muuttua jo huomenna toisiksi ?

  • Reply Tanja 28.5.2018 at 16:45

   Mä kyllä reipastuin tuon syntilistan kirjoittamisen jälkeen ja otin itseäni niskasta kiinni. Purin nurkassa lojuvat muuttolaatikot ja epämääräiset paperiläjät 🙂 Meikkipussin sisältö on putsattu ja nyt yritän edes laittaa ripsaria päivittäin.

   Vielä kun jaksaisi panostaa yhteydenpitoon ystävien kanssa, mutta jotenkin arki tuntuu niin kiireiseltä …

   Mukavaa kesää sulle <3

 • Reply Laura Linnea 24.5.2018 at 20:51

  Ystvävyyssynti on kyllä täälläkin täysin sama! Ja noita Olivia Kleinin tuotteita oon kyllä halunnut kokea tän atooppisen ihoni kanssa, oon kuullut niistä pelkkää hyvää. 🙂 Hinta vaan jokseenkin hirvittää!

  Mäkin kirjoitin blogiin seitsemän syntiäni, jos kiinnostaa niin niihin pääsee tästä 🙂

  • Reply Tanja 28.5.2018 at 16:48

   Kiva kun bloggajat uskaltavat tuoda omaa itseään julki, vaikkapa syntilistan muodossa. Ja kukaanhan meistä ei ole täydellinen, jokaisella on ne omat pikkujutut jotka tekevät meistä just sellaisia kuin ollaan.

   Hinta on kyllä kova noilla Olivia Kleinin tuotteilla, mutta ne on ihan uskomattoman hyviä tuotteita ja mulle myös kotimaisuus on tärkeää. Mun iho oli talvella ihan kauheassa kunnossa mut nyt sitä kehtaa jo esitellä ilolla 😀

  Leave a Reply