Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Matkakuumetta!

23.1.2016

En mahda sille mitään, silmissäni näen lumihuippuisen vuoren ja tasangolla vuoren juurella liikkuu lauma korkeuksiin kaulansa kurottavia kirahveja. Lapsuudessa nähty luonto-ohjelma Tansaniasta kummittee mielessä ja nyt jo kahtena vuotena peräkkäin olen Matkamessuiltakysellyt matkaa valloittamaan Afrikan  korkein vuori. Joo, tiedän ettäreuma runtelee niveliäni enkä ole missään hyvässä kunnossa, mutta haaveita pitää olla.

Mandala Travelista olen kuullut paljon kehuja ja muutamia kavereita heidän matkoillaan on ollutkin ja
yrityksen omistajiin kuuluvan Kallen opastuksessa lähtisin mielelläni vaikka maailman ääriin (no, se onkin sitten eri juttu huolitaanko mua millekään reissulle!). Herran juttusille en tällä kertaa onnistunut pääsemään mutta Mandala Travelin osastolla törmäsin isoon mainokseen www.faralong.com nimisestä ”nettimatkatoimistosta”.

Ja siitähän oli kyseltävä lisää.

Allaoleva video taitaakin kertoa kaikkein helpoiten sen, mistä on kysymys. Eli etsit itsellesi sopivan matkan, varaat sen ja mitä enemmän ihmisiä varaa saman matkan, sen halvemmaksi se tulee kaikille. Ei epämääräisiä ”perutaan, jos osallistujia ei tule tarpeeksi” -sääntöjä, ei monimutkaisia varausjärjestelmiä. Nyt eikun varaamaan sitä unelmien matkaa Kilimanjarolle.

Ps. Ei kannata ohittaa seuraavaa tarjousta : Rekisteröitymällä www.faralong.com sivustolle tienaat 50€ ja kutsumalla kavereita mukaan saatat tienata toiset 50€ eli jo ennestään edullisista matkoista saatat saada jopa satasen alennuksen…

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Tanja 24.1.2016 at 21:36

    Joku näppärä saattoi huomata, että ihan väärä video oli postauksessa, mutta nyt sekin on korjattu 😀

  • Leave a Reply