Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Kallis hotelli vai telttamajoitus?

30.11.2015

Ensi kevään matkaa suunnitellessa törmäsin hotellien varaussivustoilla karmeaan asiaan, hotellimajoittuminen on kallista. Parin kuukauden matkalla hotelleihin saisi uppoamaan jo useamman tonnin ja koska en ole mikään hostellityyppi, niin ajatuskin jostain makuusalista saa karvat pystyyn. Sen verran hienohelma olen, että haluan majoitukselta jotain yksityisyyttä ja toivon myöskin, että matkatavarat voisivat olla rauhassa eikä tarvitsisi pelätä sitä, että joku ryöstää tai kaikki olisi kannettava koko ajan mukana.

Mutta onneksi tähänkin ongelmaan löytyi ratkaisu, nimittäin AirBnb 🙂

AirBnb:n  sivulla voit valita haluatko koko asunnon omaan käyttöösi, oman huoneen vaiko jaetun huoneen. Ja tarjolla on kaikkea luksushuviloista meren rannalla pieniin maaseudulla sijaitseviin yhteisöihin. Ja hintahaitarikin on laaja.

Minulle matkustaessa tärkeää on nähdä miten paikalliset elävät ja paras konsti tähän on yöpyä paikallisten luona. Samalla tietysti saa vinkkejä siitä mitä kyseisessä paikassa voi tehdä, nähdä ja kokea.

Ja yksi syy miksi käytän AirBnb:tä on majoituksen edullisuus, ensi kevään reissun noin 30 yötä tuli maksamaan noin tonnin, hotelleissa olisin tuolla rahalla yöpynyt vain alle 10 yötä.

Maailma, here I come!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply