Matkamessujen antia 2023

Parin hiljaisen vuode jälkeen pääsimme tarkastelemaan Matkamessuille mitä matkailumaailma tarjoaa vuodelle 2023.

Lähdin messuille avomieheni A:n kanssa, ajelimme autolla Porvoosta Helsinkiin. Auton sai helposti Messukeskuksen parkkihalliin, se makoi 13 euroa päivältä ja tapahtumapaikalle oli parin minuutin kävelymatka, päällysvaatteet jätimme autoon. Parkkimaksussa on useita maksuvaihtoehtoja, maksoimme automaattiin lähdettyämme tapahtumasta, yksi sellainen oli parkkihallin ovella sisään metäessä. Sen voi maksaa myös netissä.

Liput ostimme etukäteen netistä, tarjouksesta kaksi yhden hinnalla Matkamessuklubin nettisivulta 7 + 7 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Messuhalli oli yllättävän täynnä kaikkea mahdollista matkailuun liittyvää, samaann aikaan tapahtuu myös Caravan-messut, joka esittelee matakiluvaunuja ja niihin liittyviä asioita.

Matkanjärjestäjiä oli maapallon kaikilta kolkilta esittelemässä retkiä, hotelleja, matkapaketteja ym, sekä kertomassa mitä heidä oma maansa tarjoaa matkailijoille. Ravinola- ja kahvilapalveluja oli runsaasti tarjolla, jjoillain esittelijöillä oli tarjolla pikkupaloja ja makeisia ilmaiseksi. Koko päivä siinä menin tervehtiessä tuttuja ja katsellessa tarjontaa. Aamiaisena söimme jäätelöt ja lasit kuoharia, lounaaksi ostimme tuloaulan läheltä salaattia ja valkoviiniä sekä pizzaa ja vettä. Laukkuun kertyi esitteitä mielenkiintoisiksi kokemistamme asioista. Kotimaanmatkailu oli myös esillä. Risteilyosastolla oli tarjolla kivoja risteilytarjouksia jotka osuivat ajankohtaan joka ei meille käy, se nyt jäi. Olen aina halunnut päästä risteilemään isolla valtameriristeillijällä. Meitä kiinnostaa myös patikointi- ja vellusretket sekä kiertomatkat, jos löytyy edulliseen hintaan, olemme käyneet matalan budjetin reissuilla.

Kivaa oli ja palasimme hyvällä tuulella kotiin Porvooseen.

Matkamessuilta kerättyjä esitteitä, joista voi valita kenties seuraavan matkakohteen.
Previous Post Next Post

You Might Also Like