Suomen suurin matkablogiyhteisö

Ottaisitko kaakaota?

Serenomian jälkeen saimme taikakorteista valita oman kortin, kohdalleni osui tämä sulkakortti joka merkitsee ilmaa. Ilmaa on kaikkialla ja se on meidän elämämme edellytys, puhdas ilma.

Osallistuin kesällä uudenlaiseen asiaan, selasin facebookkia ja löysin tapahtumia joihin en ennen Koronaa ollut kiinnittänyt mitään huomiota.

Myös Suomessa voi osallistua monenlaisiin tapahtumiin ja retkiin. Tapahtumien laadun kirjo yllättää.

Tapahtumia lähistöllä sivulta huomasin mielenkiintoisen vinkin: Kaakao-seremonia: Sacred Breath Cacao Ceremony , seremoniamestarilla oli jännittävältä kalskahtava nimi: Paolo Da Floresta. Juuri sitä mitä tarvitsin.  Tapahtumapaikka oli kotikaupungissani Porvoossa. Ilmoittauduin tapahtumaan, ja sain vastauksen pian. Piti vain maksaa osallistumismaksu ja niin sain osoitteen ja tarkemman ajankohdan. Otin riskin ja lähetin maksun ja sain paluupostissa luvatut tiedot. Määrättynä ajankohtana pyöräilin annettuun osoitteeseen kotikaupunkini laidalla. Fitnes-hoitolan yläkertaan oli levitetetty yoga-matot ja viltit, ja niiden keskelle pyöreä taikaliina. Osallistujia oli kahdeksan sekä Paolo, kiharahiuksinen hoikka mystinen mies taikarumpunsa kanssa. Luvassa oli parantava  meditaatio ja rentoutus, kaakaoseremonia muinaisten Etelä-Amerikkalaisten intiaanien tapaan.  Ensiksi saimme kupilliset sokeritonta kuumaa vahvaa kaakaota, jonka tarkoituksena oli virittää meidät oikealle kokemustaajuudelle. Hyvältä tuoksuva kaakaojuoma antoi kehollemme kaakaohengen ja sen energia sai kehon värisemään taikarummun rytmin sisään. Sielun silmillä näin tummaihoisia kaakaoheimolaisia tanssimassa kaakaotanssia viidakossa … ei vaiskaan. Mutta kokemus oli todella vapauttava ja rentouttava. Parituntinen kului kuin siivillä ja poistuessani tapahtumasta olin kuin uusi ihminen, kaakaon hengellä virittäytynyt ja täynnä uudenlaista energiaa    . Sitä tarvitsin sillä huoli korona-infektiosta ja sen vaikutuksista koko maailmaan ja ihmiskuntaan on vienyt monet yöunet.  Toivottavasti samme pian kaikille rokotteen Korona-Covid19-prioni-infektiota vastaan. Suojautumistoimet käyvät ihmisten hermoille.

 

Previous Post Next Post