Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sairaalassa käymässä, minulla ei ole koronaa!

Sairaalareissu

Viime perjantaina, olin Kiasman Nykytaiteen museossa käymässä avomieheni kanssa. Näyttelyn päätteeksi pistäydyimme KiasmaCafessa, A joi kahvia mutta minulle kelpasi punaviinilasillinen. Poikkesin taidekauppaan ja ostin pienen taidekirjan kahdella eurolla. Sitten pyöröovista maailmalle ja seikkailuihin, yhtäkkiä tunsin kovan kivun ja koko maailma katosi ja silmiini ilmestyi harmaita kivineliöitä. Kompastuin Kiasman edustalla sähköpotkulautaan kun katselin kävellessäni Salakaupan kiinnostavaa näyteikkunaa enkä jalkoihini niin kuin olisi pitänyt. Sitten näin lempeän sinisilmäiset kasvot lähellä omiani ja kasvojani pyyhittiin pään alle annettiin jotain pehmeää. Ympärilläni näin paljon jalkoja, ihmisiä oli kerääntynyt katselemaan mitä tapahtuu. Sitten tuli ambulanssi ja ensihoitajat jotka nostivat minut lanssiin kun en itse pystynyt nousemaan enkä kävelemään. Ensihoitajat ja sitten Hartmannin Akuuttiosastolla hoitajat jotenkin eheyttivät minut, illalla sain lähteä olille teilleni. Olin koko illan päivystyksen seurannassa, minua verenkiertoani tarkkailtiin laitteilla, ja sain iltapalankin. teetä ja voileipää ja mehua. Diagnoosina aivotärähdys, kasvoissa on ruhjeita, käsiin sattui ja jalkoihinkin. Ja melkein tismalleen kolme vuotta siitä kun äitini kuuoli Tampereen Yliopistollisessa sairaalassa.

Ajelin taksilla hotellille, se oli Katajanokalla Hellsten Parliament Apartmens.(klikkaa auki)

Kirjoittaja tapaturman jälkeen Hartmannin Akuutilla.

Hellsten hotellin olohuoneessa.

Hellsten hotellin kahden huoneen huoneisto oli tarjolla yhden huoneen hinnalla. Sijainti Katajanokalla on loistava. Hotelli on siisti ja rauhallinen. Haimme aamiaistarvikkeita läheisestä K-marketista jossa myytiin kaikkea mitä turisti voi kaivata ruoka ja juomapuolelta. Ja lähistöllä on useita ravintoloita ja terassibaareja eli valinnanvaraa on. olimme majoitukseen tyytyväiset.

Kiitos vielä nuorelle naislääkärille joka autoit minua Helsingissä Kiasman edustalla 10.7.2020 sekä ambulanssin ensihoitajille sekä Hartmannin Akuutin hoitajille.❤❤❤❤❤❤

Kirjoittaja lauantaina sairaalareissun jälkeen sateisella Senaatintorilla Helsingissä.

Previous Post Next Post