Varokaa maksukorttihuijareita

Kerran näinkin. Ostin kahvin Helsinki Vantaan lentokentällä, join sen ja lähdin puolisoni kanssa kulttuuriretkelle. Ja sitten kun pitäisi tehdä ostoksia niin Visa-kortti ei toimikaan.

No sitten ei toimi puhelin eikä nettiyhteydet ennen kuin Suomessa palattua ja pankin kirje on sähköpostissa. Ja rahaa on käytetty kortilla paikoissa joissa en ole ollut ja aika paljonkin, samaan aikaan kun olin retkeilemässä.

Korttini on koko ajan ollut tallessa lompakossa olkalaukussa takin alla paitsi sen ajan kun join kahvia lentokentän kahviossa.

Tein rikosilmoituksen poliisille joka oli sitä mieltä että kortti olisi kenties skimmattu jossain ulkomailla. Onneksi pystyn todistamaan olleeni korttihuijauksen aikana olleeni ihan toisaalla kuin ostokset on tehty. ja kortti on talessa. Pankki lupasi vain toimittaa uuden kortin.

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply