Suomen suurin matkablogiyhteisö

Vähän paremmat kissanristiäiset: Clarionin avajaiset

torstai, marraskuu 10, 2016

Bloggaamisessa on se mukava juttu, että välillä saa kutsuja kivoihin tapahtumiin. Kuten nyt esimerkiksi Helsingin uuden Clarion Hotelin avajaisiin katsomaan ilotulituksia, juomaan skumppaa ja kuuntelemaan Kasmiria ihan tavallisena marraskuisena torstai-iltana. Marraskuussa jos joskus sitä piristystä tarvitaankin. (Ja sitten on ne tylsät miks-mä-ikinä-tulin-tänne-kissanristiäiset, mutta ei nyt puhuta niistä, koska ne on asia erikseen.)

Clarion Hotel Helsinki Clarion Hotel Helsinki

Ilta alkoi hienolla showlla, jossa esiintyjät temppuilivat vaijerien varassa Clarionin korkealta katolta. Tämä oli samalla sisääntuloshow illan kuninkaalle eli norjalaismiljardööri Petter Stordalenille, joka omistaa Nordic Choice -hotelliketjun. Mies itse siis roikkui samojen vaijerien varassa. Petter on kuuluisa näyttävistä sisääntuloistaan, kuulemma saapunut aikaisemmin mm. helikopterilla hotelliensa avajaisiin.

Clarion Hotel HelsinkiClarion Hotel Helsinki

Stordalen piti lyhyen puheen, ja virallinen osuus oli sitten siinä. Eipä sen puoleen, että se puhekaan kovin virallinen olisi ollut. Juotiin lisää skumppaa, jammailtiin Kasimirin tahtiin, juteltiin matkabloggaajaporukalla niitä näitä (no joo matkajuttujakin tietenkin), syötiin ja kuunneltiin lisää bändejä.

Paikalla tuntui olevan puoli Helsinkiä. Osa matkabloggaajista onkin käynyt jo testaamassa Clarionia yöpymismielessä. Mulla se on vielä edessä.

Clarion Hotel Helsinki

Ruokapuolikin oli hoidettu kunnialla kotiin. Oikein harmitti, että olen lupautunut olla totaalisessa herkkulakossa jouluun asti, kun piti jättää tämän näköinen jälkkäripöytä väliin. Kaksi viikkoa sokerilakkoa takana eikä tee edes tiukkaa, mutta tällaisissa tilanteissa vähän kirpaisee.

Clarion Hotel Helsinki Clarion Hotel Helsinki

Jatkoilta olis varmaan saanut hyvää matskua Seiskan vinkkipalkkioon, mutta mulla velvollisuudet kutsuvat aamulla ja oli lähdettävä ajoissa kotiin.

Kaiken kaikkiaan mukava tapahtuma ja ainakin omasta puolestani voin sanoa näiden avajaisten olleen yksi niistä mukavimmista kissanristiäisistä, missä on tullut pyörähdettyä.

Kiitos avajaisseurasta bloggaajakavereille Travellover, Matkakuume, Pöndekengissä, Pako Arjesta, Cocoa Etsimässä ja Matkasto!

Ja tervetuloa Helsinkiin Clarion. Hyviä bileitä ainakin osaatte järjestää!

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Maarit Johanna perjantai, marraskuu 11, 2016 at 22:09

  Näytti kyllä facebookin feedin kautta hemmetin huikealta tapahtumalta! Harmitti älyttömästi kun ei päässyt. Kutsu oli vain yhdelle, ja noh. Oli Markun synttäripäivä. En ihan kehdannut tehdä sen synttäreinä ohareita lähtemällä tuollaisiin bileisiin. Yksin. :D Lohdutuspalkinnoksi molemmille ollaan nyt tämä yö Clarionissa ja on täältä viidennestätoista kerroksesta aika buenot näkymät!

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta lauantai, marraskuu 12, 2016 at 00:57

   No hitto! Toi on ihan hyvä syy tehdä oharit, vaikka olisit kyllä varmasti viihtynyt. Oli hyvä meininki nimittäin! Nauttikaa te nyt siellä. :)

 • Reply Lotta | Watia.fi lauantai, marraskuu 12, 2016 at 08:00

  Hienolta tilaisuudelta vaikuttaa! Täytyy testata tuo Clarion kunhan Suomen kamaralle taas rantaudun. Paljon on saanut nyt eri blogeissa ainakin mainosta tämä pulju.

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta sunnuntai, marraskuu 13, 2016 at 11:00

   Joo, niin on. Eriäviä mielipiteitä ollut, joten itsekin innolla odotan vierailua sinne.

 • Reply Paula - Viinilaakson viemää maanantai, marraskuu 14, 2016 at 02:28

  Nam, ihanan näköiset tarjoilut. On tosiaan tullut luettua muutama postaus jo tästä hotellista, ja täytyy varmaan itse käydä kokeilemassa kun tosiaan on ollut mielipiteitä joka lähtöön. Avaijaiset ainakin näyttää aika lupaavilta.

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta maanantai, marraskuu 14, 2016 at 19:57

   Avajaiset olivat todella hienot, joten jos niistä voi jotain päätellä, niin hotellikin on hyvä. Monenlaista mielipidettä on nyt luettu, toivottavasti pääsen pian itsekin testaamaan.

 • Reply Anna | Tämä matka -blogi lauantai, marraskuu 19, 2016 at 09:28

  Mehän testasimme tuota Clarionia jo muutama viikko sitten. Silloin vielä oli hieman lastentauteja. Tänään majoitun Clarionin Lentokenttähotellissa. Saas nähdä minkälainen se on : D

 • Reply Kohtteena maailma / Rami sunnuntai, marraskuu 20, 2016 at 20:41

  Hieman harmitti, kun jäi avajaiset väliin. Muksu tuli kipeäksi, niin ei auttanut jäädä kuin lastenvahdiksi kotiin :-( Kivan näköiset oli kyllä avajaiset, Clarion tervetullut lisä Suomen hotellimarkkinoille.

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta maanantai, marraskuu 21, 2016 at 07:13

   Jep, kilpailu on hyvästä, ja kivan erilainen brändi. Kunhan nyt saavat lastentaudit hiottua pois.

  Leave a Reply