Suomen suurin matkablogiyhteisö

Taka-Töölön Majatalolle jatkoa: saamme italialaisen kämppiksen

perjantai, marraskuu 4, 2016

Kun tässä Airbnb-postauksessa vihjaisin meidän vierashuoneelle tulevan nyt vähäksi aikaa käyttöä, sain muutamaltakin taholta arvauksia sen kohtalosta. Ei, siitä ei tule vauvanhuonetta eikä kissalaa eikä mitään muutakaan, mitä arveltiin.

Vaan majoitukseen liittyy tämäkin: vierashuoneeseen muuttaa hetkeksi italialainen tyttö, saamme siis kämppiksen!

Majoitustoiminta täten jatkuu, muttei Airbnb:n kautta. Italialainen tyttö on Mathiaksen italialaisen kaverin kaveri, joka tulee tekemään työharjoittelua Suomeen puoleksi vuodeksi. Hän ei ollut saanut asuntoa Italiasta käsin, joten lupasimme, että hän voi nyt jonkun aikaa asua meillä, jotta saa elämän Suomessa alkuun. Vielä on hiukan auki, miten kauan tämä meidän kimppakämppäelämä tulee kestämään. Alustavasti on sovittu vain kuukaudesta, ja sen jälkeen katsotaan tilannetta uudestaan kaikkien osapuolten kannalta.

Mä toivon että sieltä tulee joku mukava tyyppi, jonka kanssa tullaan toimeen. Mathias toivoi hyvää pizzaleipuria… Lauantaina se nähdään, kun italiatar astelee kämpän ovesta sisään ja asettautuu taloksi. Toivottavasti yhteiselo sujuu hyvin. Kuulemma lumi ja kylmyys häntä vähän jännittävät.

Onhan se vähän outo ajatus viettää yhteiseloa tuonkin pituinen aika tuntemattoman ulkomaalaisen kämppiksen kanssa, kun asuu avoliitossa ja on tottunut oman kodin rauhaan ja yksityisyyteen. Ja kohta koko ajan joku kolmas pyörä siinä häärimässä. On eri asia, jos asuu pelkästään kavereiden kesken. Toisaalta: jos kestin Kiinassa puoli vuotta siinä minimaalisessa huoneessani, jossa kämppis ei ollut päivääkään poissa asunnosta ja nukuimme metrin päässä toisistamme, niin enköhän kestä tämänkin. Nyt on sentään tilaa ja omat makuuhuoneet.

Toivottakaa siis onnea tulevaan, kestoltaan määrittelemättömään kämppiselämään! Vinkit italialaisten sielunelämästä otetaan avosylin vastaan.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Tatjaana perjantai, marraskuu 4, 2016 at 15:23

    Toivotan onnea tulevaan, kestoltaan määrittelemättömään kämppiselämään!

  • Leave a Reply