Suomen suurin matkablogiyhteisö

Lentoemäntien kauneussalaisuus Shanghaissa

torstai, elokuu 25, 2016

Tiedättehän ne lehtien houkuttelevat otsikot: ”Lentoemännät paljastavat parhaat kohdevinkit Pariisiin”, ”Lentoemäntien salaiset ravintolasuosikit Bangkokissa”, ”Lentoemäntien luottoshoppailupaikat New Yorkissa”. Minä en ole lentoemäntä, mutta voin nyt paljastaa teille yhden heidän suosikkipaikoistaan Shanghaissa.

Shanghai kynsisalonki

Kun tulin Kiinaan, olin varma että käyn joka viikko manikyyrissa ja pedikyyrissa. Sitten Shanghain hintataso valkeni kuin joku olisi kaatanut ämpärillisen kylmää vettä niskaani – ei viikottaisia mani-pedeja näillä hinnoilla, vaikka hintataso Suomea halvempi olikin.

Onneksi asiasta tuli puhe kämppikseni kanssa. Hän sattui tuntemaan lentoemäntiä, ja tiesi heidän käyttävän tiettyä kauneushoitolaa Pekingissä – ja onneksi saman omistajan toinen paikka, Sandy’s Nails, löytyy myös Shanghaista!

Paikanpäällä minulle valkeni, että kyseessä todella on lentohenkilökunnan suosikkipaikka. Stuerttia ja lentoemäntää toisensa jälkeen istui asiakkaaksi jokaisella kerralla, ja minultakin heti ensimmäiseksi tiedusteltiin, minkä yhtiön leivissä lennän. Finnairillahan minä – ai olisiko pitänyt mainita, että ihan asiakkaana vaan?

Sandy’s Nails sijaitsee aivan People’s Squaren ja East Nanjing Roadin kupeessa East Beijing Roadilla. Sen alakerrassa on kampaamo, kynsihoitoja tai hierontaa haluavat asiakkaat voivat marssia suoraan yläkertaan.

Sandy's Nails Shanghai

Hinnat ovat kohtuulliset (maksoin manikyyrista ja pedikyyrista yhteensä alle 20 euroa), paikka siisti ja työntekijät ammattitaitoisia ja jotkut englantia puhuvia.

Shanghai kynsisalonki

Olin todella tyytyväinen lopputulokseen joka kerta, vaikka aluksi hävettikin viedä omat jo valmiiksi rumat ja vielä sen päälle kaiken Shanghaissa kävelyn ja bilettämisen koppuroittamat ja känsöittämät jalkani kenenkään hoidettavaksi.

Shanghai kynsisalonki

Mutta olo on kuin uudesti syntynyt, kun kynnet ovat kunnossa. Miehille se voi olla vaikea ymmärtää – mutta naiset tietänevät mistä puhun.

Naiset, tiedätte mihin suunnata Shanghaissa!

You Might Also Like

26 Comments

 • Reply Tanja/Levoton matkailija maanantai, elokuu 29, 2016 at 11:40

  Nyt on pakko myöntää etten koskaan ole käynyt manikyyrissä taikka pedikyyrissä :D Välillä ajatus manikyyristä käy mielessä, mutten koskaan ole saanut toimeksi mennä. Mulla on kynnet ja sormet usein niin kauheassa kunnossa, etten tiedä kehtaisinko edes mennä :D Ehkä kynnet tulisi jotenkin edes kuntoon, pitänee ruveta tutkimaan mitä manikyyri maksaa Turussa.

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta maanantai, elokuu 29, 2016 at 20:33

   Suomessa on hitsin kallista! Luulen että ihan missä tahansa saa halvemmalla… Suosittelen, munkin kynnet on nimittäin aivan järkyttävät yleensä, mutta ei oo vielä kukaan nauranut sen takia salongista ulos. :D

 • Reply Teija / Lähdetään taas maanantai, elokuu 29, 2016 at 20:42

  Minä käyn ihan liian harvoin pedikyyrissä. Niin harvoin, että kerran yksi jalkahoitaja vihjaisi, että jalkoja kannattaa hoitaa vähän säännöllisemmin :D Mutta silloin kun tulee käytyä, niin onhan se ihanaa!

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta tiistai, elokuu 30, 2016 at 09:23

   Haha, Suomessa se vaan on niin tyyristä, ettei siihen kovin usein ainakaan näin opiskelijana ole varaa.

 • Reply Jonna tiistai, elokuu 30, 2016 at 22:40

  No tuolla hinnalla kyllä kävisin, jos ei nyt joka viikko, niin joka kuukausi :)

 • Reply Terhi / Muru Mou keskiviikko, elokuu 31, 2016 at 11:46

  Onpas söpöt possunpunaiset kynnet! :) Mä käyn todella harvoin manikyyrissä, sillä oon aina tykännyt itse väkertää kynsieni kanssa ja hyvin laitetut ja koristeelliset kynnet oli se mun juttu. No, se oli ennen kuin muutin yhteen tuon kumppanini kanssa, joka ei voi sietää kynsilakan hajua! Ja ei riitä edes se, että lakkaan kynnet parvekkeella tai kylppärissä (tai vaikka kauneussalongissa), kun kuulemma kynsilakka lemuaa kynsistä pari päivää sen jälkeen. Kamalaa kyllä, mutta nyt olen tottunut näihin lakkaamattomiin ja rumiin kynsiini, ja ihailen kateellisena muiden kauniisti laitettuja kynsiä… :/ Tämä onkin suurin uhraus, minkä olen koskaan miehen vuoksi tehnyt :D

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta keskiviikko, elokuu 31, 2016 at 15:51

   Joo, kunnon barbipinkit niistä tuli. Mulla on aina olleet kauheet nysäkynnet, enkä tuollakaan halunnut ottaa mitään rakennekynsiä. Laittoivat sitten aina geelilakkauksen omien kynsien päälle. :) Pitkät kynnet on ihanat, mutta mun mielestä ei niin ihanat, että ottaisin ne elämääni rajoittamaan. ;) Kaikki on niiden kanssa niin hankalaa. Ja nyt on kyllä tarkkanenäinen mies, jos haistaa kynsilakan päiväkausia sen levityksen jälkeen! :D

 • Reply Heidi/ Thaimaanrannan maalarit perjantai, syyskuu 2, 2016 at 17:32

  Hyvä kun muistutit, pitänee ottaa sekä manikyyri että pedikyyri mahdollisimman pian :). Edellisestä onkin melkein vuosi. Meillä täällä Thaimaassa se on niin älyttömän halpaa, että on suorastaan synti olla niitä ottamatta, mutta jotenkin ei vain koskaan muista. Ennen vanhaan rantatuoleissa istuessa sai kaiken maailman kukkasia sun muita kuvioita kynsiin, nykyään niitten tarjoajia ei enää näy, mikä on harmillista.
  Kiitos vinkistä, pitää käydä testaamassa, kun joskus sille suunnalle eksyy :)

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta maanantai, syyskuu 5, 2016 at 09:03

   Minnehän ovat kadonneet? Sulla on niin hyvät hemmottelumahikset siellä, että käytä ihmeessä hyväksi! :)

 • Reply Anna | Muuttolintu.com lauantai, syyskuu 3, 2016 at 02:56

  Oon aina miettinyt, miten lentoemännät pysyy niin hehkeinä, kun itse poistun koneessa aina räjähtäneenä kalmankalpeana turvonneena mustien silmäpussien kanssa. Kieltämättä kuvittelin minäkin että tuolla olisi halvempaa, täällä Ausseissakin nimittäin saa manipedin samaan hintaan!

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta maanantai, syyskuu 5, 2016 at 09:04

   Joo, ja jossain Jenkeissä varmasti myös. Ja tämä oli siis yksi halvimmista paikoista, joihi törmäsin… Kiinassa on yllättävän kallista!

 • Reply Paula - Viinilaakson viemää lauantai, syyskuu 3, 2016 at 08:03

  Minä käyn pedikyyrissä ehkä kerran kuussa. Täällä Yhdysvalloissa on suosittua käydä ja edullista. Se hierontahan siinä on aina ihan parasta ;) Ja yleensä pyydän jonkun tekemään jonkun kuvan, kukkasen tai vastaavan isovarpaan kynteen. Kohtahan on halloween, voi ottaa vaikka hämähäkin kuvia…

 • Reply Lotta | Watia.fi lauantai, syyskuu 3, 2016 at 08:45

  Hyvä vinkki. Tykkään käydä kauneushoidoissa, kampaajalla ja hieronnassa Aasiassa, kun se on vaan niin paljon halvempaa kuin Suomessa. Jotenkin tykkään myös esim. kampaamon lopputuloksesta Japanissa tai Koreassa Suomea enemmän. Ehkä se on se tietty tyyli mikä viehättää. :-) Kynsiäni en ole vielä koskaan hoidattanut, mutta ehkä voisi sitäkin kokeilla!

 • Reply Laura / Laura's Itinerary lauantai, syyskuu 3, 2016 at 12:16

  Hyvät vinkit jakoon! Harvoin tulee tosiaan pedi- ja manikyyrejä teetettyä (mutta rakastan laittaa kynnet itse kotona), mutta se olisi ihanaa hemmottelua! Kuinka monesti kävit siis tuolla?

 • Reply sarrrri | La Vida Loca 2.0 Matkablogi lauantai, syyskuu 3, 2016 at 19:39

  Kerran kävi pedikyyrissä, kutitti niin ylivoimaisen paljon että kammot jäi. :—D Manikyyristä tykkään, mutten koskaan Suomessa raaski. Balilla piti, mutta keskityinkin hierontoihin….

 • Reply Erja/ Andalusian auringossa- ruokamatkablogi lauantai, syyskuu 3, 2016 at 22:55

  loistovinkki – pedikyyri olisi näin kesän jäljiltä kyllä paikallaan…

 • Reply Virpi /Täynnä tie on tarinoita sunnuntai, syyskuu 4, 2016 at 09:34

  Oi mitä hemmottelua, se olisi kyllä nyt paikallaan ja hinnatkin Suomeen verrattuna aika mukavat. Heh, tuo on vähän itselläkin noin, että vielä pitäisi kehdata nostaa ne omat kuluneet jalat jonkun silmien eteen hoidettavaksi.

 • Reply Jenni / Globe Called Home tiistai, syyskuu 6, 2016 at 16:15

  Ei ole manipedin voittanutta, kun pitkät kävelyt ovat kopporoittaneet kantapohjat! Mulla on Coloradossa oma vakkarimanipedipaikka, mutta kun en nyt ole sinne ehtinyt, ajattelin käydä työmatkan ohessa Idahossa. Tuo alle parikymppiä on kyllä huippuhinta. Täälläkin hintataso on aika kohtuullinen, mutta manipedi maksaa silti helposti $50.

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta tiistai, syyskuu 6, 2016 at 20:55

   Mä kuvittelin, että siellä olisi halvempaa! Mutta on se vaan niin ihanaa, että kyllä siitä voi vähän maksaaksin.

  Leave a Reply