Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tulevat pikapyrähdykset: 12h – 24h – 72h

tiistai, heinäkuu 26, 2016

Tukholma 12h

Saako 12 tunnin Tukholman visiittiä edes kutsua matkaksi? Beyoncén konsertti on tänään, ja riskillähän minä sen lipun sinne olin ostanut. Ja kun minusta on kyse, niin riski tietenkin toteutui. Töissä tuli sellainen tilanne, ettei vapaiden ottaminen tullut kysymykseen.

Tältä näyttää siis keikkamatkani Tukholmaan:

1. Kaverini lähtevät Ruotsiin iltapäivälennolla, minä töissä.

2. Kaverit valmistautuvat keikkaan viinilasin äärellä jossain kivassa baarissa, minä tukka putkella matkalla lentokentälle.

3. Kaverit alkavat siirtyä Friends Arenalle Solnaan, minä lentokoneessa.

4. Lämppäri alkaa esiintyä, minä Uberissa matkalla areenalle.

5. Beyoncén keikka alkaa, minä toivottavasti ajoissa keikalla ystäväni löytäneenä (sieltä seisomapaikkojen ihmismerestä, yeah right).

6. Keikan jälkeen epämääräistä hengailua tai virallisia Beyoncé-jatkoja.

7. Herätys kello 04:00, jotta ehdin 6:40 lennolle.

8. Töihin.

Mitä tähän nyt sanoisi… Parempi olla hyvä keikka.

P7172072

Tallinna 24h

Must on tulluuuuu Tallinna-hulluuuu… Kun mahdollisuus lähteä tarjoutui, emme ystäväni kanssa kieltäytyneet. Lähdetään ensi lauantaina ja palataan sunnuntaina.

Ja tiedättekö minne menemme yöksi? Upouuteen Hilton Tallinn Parkiin, joka on Baltian ensimmäinen Hilton. Tästä tulee samalla mun ensimmäinen yöpyminen kyseisen ketjun hotellissa. Tarkoitus on toteuttaa tyttöjen hemmotteluloma suht pienellä budjetilla. Tuonne Hiltoniin on nyt ihan hyviä tarjouksia, 120€/yö näkyi olevan useammallakin hotellisivustolla.

Jos sulla on joku kiva viinibaari Tallinnassa mielessä, niin saa suositella!

P7162064

Praha 72h

Syksylle on varattu sitten jo yksi Euroopan viikonloppuloma. Lähdemme juhlistamaan äitini synttäriviikonloppua Prahaan!

Expedialta sai ihan hyvään hintaan lento+hotelli -paketin. Yövymme neljän tähden hotellissa, joka on rakennettu vanhaan luostariin kukkulan päälle. Vitsi mä odotan sitä! Huoneet ovat kuulemma pienet, mutta paikka sitäkin tunnelmallisempi.

Viikonloppu Prahassa yöpymisineen (sis. aamiainen) maksoi 270€/hlö. Ei minusta huono hinta. Olemme perillä perjantai-iltana ja tulemme maanantai-iltana kotiin.

Tässäpä syksyn suunnitelmat. Ei nyt mitään kauhean eksoottista tuo Tukholma-Tallinna -akseli mutta noi on kivoja ja edullisia lähimatkoja. :) Ja Prahaan on kiva päästä käymään, olen vuosia sitten kerran aloittanut sieltä Itä-Euroopan yksinmatkani.

Mutta nyt kohti Helsinki-Vantaata ja keikkameininkejä! Laittakaa snäpissä seurantaan @mertsimertsinen jos Beyoncé-fiilistelyt kiinnostaa. Tai mun sekoilut muuten vaan, koska niitä siellä lähinnä on. :)

(Kuvat toissaviikonlopun mökkireissulta, ja liittyvät postaukseen yhtä paljon kuin kukaan vielä vuosi sitten uskoi, että Donald Trumpista saattaa tulla USA:n presidentti.)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sonja | FIFTYFIFTY perjantai, heinäkuu 29, 2016 at 20:25

  Kuulostaa kyllä kieltämättä aikas haipakalta aikataululta tuo Tukholma :D Itse en oo koskaan ollut keikkamatkalla.

  Heitin sulle muuten haasteen: kirjoita sun omituisimmista reissukokemuksistas. Varmaan muutamia Kiina-juttuja luulisi olevan takataskussa? :D https://www.rantapallo.fi/fiftyfifty/2016/07/29/that-fucking-onion-ja-nelja-muuta-erikoista-reissukokemusta/

 • Reply Noora perjantai, heinäkuu 29, 2016 at 22:24

  Ihanaa että joku muukin tekee kreisejä (keikka)reissuja ulkomaille. Mä oon mm. kerran lähtenyt Brittilään yhden bändin perässä niin, että lento Lontooseen lähti perjantai-iltana töiden jälkeen, lauantaina oli keikka Lontoossa, sunnuntaina Bristolissa, josta onneksi meni yöbussi Stanstedille, josta lento maanantaiaamuna takaisin Suomeen ja lentokentältä suoraan töihin :D Näitä tarinoita olis aika monta muutakin, mutta jääköön ne toiseen kertaan… Oi, tuo luostarihotelli kuulostaa makeelta! Just tuollaisista persoonallisista majapaikoista mä dikkaan.

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta perjantai, heinäkuu 29, 2016 at 22:29

   Haha no toi on jo aika hyvä! :D Ei tää mun pikku hypähdys tolle vetänyt vertoja. Mutta jos on hyvä keikka, niin ei edes harmita! :)

  Leave a Reply