Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kiireiden keskeltä Lapin rauhaan

perjantai, maaliskuu 11, 2016

Hei huh huh mitä viikkoja mulla on takana ja edessä! Tänään olen käsi sauhuten kirjoittanut viisi tuntia vero-oikeuden tenttiä ja edeltävän viikon juossut pää kolmantena jalkana kirjaston, treenien  ja kaiken maailman menojen välillä. Ja sama meno jatkuu loppukuun, enää 11 päivää seuraavaan tenttiin. Älkää edes kysykö miten paljon luettavaa.

Kaikkea kivaakin oon toki tehnyt, käynyt muun muassa ihanalla afternoon tealla Salutorgetissa! Siitä lisää myöhemmin. Ja Unkarin reissuhan myös häämöttelee kuun lopussa.

Kiva vessaselfie.

IMG_8845 (1)

Tänä iltana mä lähden lentäen kohti Ivaloa, jossa vietän viikonlopun iskän kanssa. Siitä on varmaan 6-7 vyuotta aikaa, kun oon viimeks ollut Lapissa. Hullua. Miksen oo käynyt edes laskemassa? Tropiikki on vetänyt talvisin kai enemmän puoleensa. Kiva joka tapauksessa päästä pohjoiseen, vaikka tää ei mikään rentoutumisloma olekaan, vaan joitain asioita on siellä meillä hoidettavanakin.

Hyvää viikonloppua ja seurailkaa Lapin reissua Instagramin puolella! <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply