Suomen suurin matkablogiyhteisö

26 x nautin matkailusta silloinkin, kun….

sunnuntai, helmikuu 14, 2016

Hyvää ystävänpäivää kaikille! Mulla sattuu olemaan tänään myös 26v. synttärit. Niiden kunniaksi 26 enemmän tai vähemmän reissaukseen liittyvää sattumusta, joille voi vasta näin jälkikäteen nauraa. Tapahtumahetkellä yleensä lähinnä itketti. Postauksen kuvat joiltain vähän vanhemmilta reissuilta. ;)

Nautin matkailusta silloinkin…

1 …kun makasin vessan lattialla ruokamyrkytyksessä Vietnamissa ja poikaystävä näki asioita joita yksikään tyttöystävä ei haluaisi poikaystävänsä näkevän.

2 ..kun viiden tähden hotellissamme kasvoi lavuaarista sieniä (yksi sana: Kiina).

3 …kun olin vauva, asuimme Israelissa ja äiti ja isä halusivat rauhassa juoda kaljaa terassilla, ja minut saatiin hiljaiseksi vain tunkemalla lautasellinen oliiveja nokan eteen. Niitä sitten popsin monta tuntia onnellisena ja hiljaisena. Näköjään joskus annettiin myös kaljaa.

thumb_IMG_1228_1024 2_1024

thumb_314407_10150379674644939_2026832086_n_1024_1024

4 …kun tajusin, etteivät kiinalaiset itsekään osaa siististi käyttää niitä reikä lattiassa tyyppisiä vessoja.

5 …kun jouduin itse käyttämään niitä reikälattiavessoja, jotka muuten usein haisee aivan sietämättömän yrjöttävälle. Ette voi kuvitella ennen kuin menette Kiinaan ja pois Shanghain alueelta.

6 …kun reikä lattiassa ei ollut pelkkä reikä lattiassa vaan iso yhteinen viemäri, jonne sitten yhdessä kyykisteltiin kiinalaismummojen kanssa.

thumb_Carbage burning Meri 05_1024

IMG_4346

7 …kun oksensin muiden asiakkaiden iloksi hostellin lattialle Thaimaassa hieman rankemman bileillan jälkeen. God damn those buckets! Ja anteeksi huonekavereille.

8 …kun tilasimme siskon kanssa Jenkeissä aina kaksi jättimäistä pizza slicea, vain huomataksemme, että kaikki isokokoisimmatkin amerikkalaismiehet söivät vieressämme vain yhden. Ummikot pullukat ulkomailla. Ja hei, jäätävät pidennykset, I know.

thumb_IMG_4065_1024

9 …kun Phu Quocilla bungalowimme vessassa öisin asunut iso lisko oli joka aamu jättänyt jälkeensä haisevia kakkakikkareita pitkin kylppäriä. Good morning!

10 …kun kahden tunnin kiipeäminen Kiinassa Yellow Mountainsin huipuille kestikin todellisuudessa kuusi tuntia. Vieläkin lihakset hellänä tosta reissusta.

11 …kun otimme halvimmat lennot Vietnamiin ja jouduimme matkustamaan ensin Tukholmaan, josta lento tuli  takaisin Helsinkiin, josta se lähti kohti Aasiaa. No eihän se menomatkalla haitannut mutta kuvittele paluumatka 30h lentämisen jälkeen, kun joudut vielä lähtemään Helsingin kentältä Tukholmaan odottamaan kuudeksi tunniksi lentoa takaisin Helsinkiin.

12 …kun olin juuri ennen Aasiaan lähtöä katsonut edellisiltana Tsunami-leffan ja Vietnamissa heräsin sitten joka yö Tsunami-painajaisiin (älkää hyvät ihmiset kattoko tota leffaa ennen Aasian matkaa, huuuge mistake!).

thumb_thumb_lataus (26)_1024_1024

13 …kun elämäni ensimmäisellä Berliinin reissulla makasin flunssan uuvuttamana ja katkeruuden kourissa kaverin kämpillä muiden bilettäessä Berghainissa.

14  …kun hammasta kiristellen ja sydän verta itkien kuuntelin sitten seuraavana päivänä kertomuksia tuosta maailman parhaaksikin kutsutusta klubista, jonne mä olisin niiiiin halunnut mennä yhdeksi illaksi bilettämään.

15 …kun olin ensimmäisellä Aasian matkalla kuukauden 24/7 yhdessä ystäväni kanssa, ja yhtenä päivänä oli vain molempien mielenterveyden säästämiseksi lähdettävä kaupungilla kävelemään eri suuntiin. Kaksi tuntia erossa tekee ihmeitä.

16 …kun Kiinassa summamutikassa tilattu ruoka osoittautui pässin kiveksiksi. Note to self: älä tilaa ”house special” Kiinassa.

17 …kun viikon rantaloma ”Kiinan Hawaijilla” Hainanilla meni pieleen, koska: 1) Kiinan Hawaiji? Antakaa mun nauraa. 2) Saarelle iski taifuuni juuri tuon viikon ajaksi.

Tästä on toivottavasti tultu vähän eteenpäin…

thumb_Villany girls 04_1024

18 …kun Vietnamissa turisti itänaapurista varoitti minua palamasta auringossa. Tuhahdin. Seuraavana päivänä häntä koipien välissä rannalle visusti aurinkovarjon alle, punaisena kuin rapu.

19 …kun riitauduttiin siskon kanssa New Yorkin Central Parkissa ja lähdettiin vihoissamme marssimaan eri suuntiin. Tietenkin eksyin ja sitten kiertelin kädet puuskassa pitkin New Yorkin katuja, kunnes viimein löysin takaisin hostellille.

20 …kun riitannuimme toisen kerran siskon kanssa sillä samaisella NYCin reissulla jossain klubilla – ihana sisarussuhde meillä. :D Eri takseilla kotiin ja seuraavana päivän taas ihan best friends forever.

thumb_388551_10150428467029939_623459938_8588326_1318857185_n_1024

21 …kun Goalla sai viettää ihanan rauhallista rantalomaa: miehet piirittivät rannalla, zoomasivat kameran suoraan rintoihin tai rohkeimmat tulivat ihan omin jaloin lähemmäs paremman kuvakulman saadakseen.

22 …kun samaiset miehet tarttuivat aallokossa rintoihin ”huomaamatta” kiinni ja sitten ”vaivihkaa” uivat muina miehinä pois päin. Incredible India.

thumb_Goa 2013-2014 024_1024_1024

23 …kun eksyin muista Alpeilla, enkä sumun takia nähnyt edes omien suksieni kärkiä – kun siihen mennessä on lasketellut vain Peuramaan ”alpeilla” niin oli pieni kuumotus että mites täältä selvitään.

24 …kun Balilla ostat apteekista malariapillereitä seuraavaa kohdettasi varten, ja myöhemmin selviää, että 1) ohjeistettu annos on väärä 2) kyseinen lääke ei edes tehoa sen alueen malariakantaan 3) minigrip-pussi pakkauksena ei sekään oikein vakuuta.

25 …kun viimeisetkin rahat menevät rokotuksiin, joita et todennäköisesti edes tarvitse – mutta koska halpa henkivakuutus ja pelko perseessä, niin pakko.

26 …kun kaikki kuviteltavissa oleva menee pieleen ja vannon, etten enää koskaan poistu neljän seinän sisältä Suomessa.

Ja nautin matkailusta silloinkin, kun mitään erikoista ei satu ja kun sattuu, niin ainakin niitä voi näin jälkikäteen naureskellen muistella!

Seuraa blogia Facebookissa täältä

Instagram

Bloglovin’

 

You Might Also Like

78 Comments

 • Reply sonjanette | FIFTYFIFTY sunnuntai, helmikuu 14, 2016 at 14:40

  Heh, hauska postaus! Ja onnea synttäreiden johdosta, perässä tullaan parin viikon päästä! :) tuo yhteisreikä kiinalaisten mummojen kanssa kuulosti kyllä painajaiselta…

 • Reply Teija / Lähdetään taas sunnuntai, helmikuu 14, 2016 at 17:18

  Hah :) Matkoilla kyllä sattuu ja tapahtuu :) Onneksi tosiaan asioille voi nauraa viimeistään jälkikäteen, ja lähteä katsomaan mitä seuraava matka tuo tullessaan.

 • Reply Elämää ja Matkoja sunnuntai, helmikuu 14, 2016 at 18:40

  Haa… näitä matkustamisen ’tähtihetkiä’! :D Tuli tästä postauksesta mieleen omalle kohdalle sattuneet ei-niin hohdokkaat-hetket, joiden jälkeen voi vain ihmetellä, että ylipäätään enää haluaa matkustaa. Jotenkin ihmeessä ne kuitenkin onnistuu unohtamaan, kunnes edessä on taas se reikävessa ja ’kuraa’ pitkin lattiaa ja seiniä – yök!

 • Reply Jenni / Unelmatrippi sunnuntai, helmikuu 14, 2016 at 20:29

  Joo, taidanpa harkita jälleen kerran uudelleen sitä Intiaan matkaamista. ;) Onneksi noille voi jälkikäteen nauraa!

 • Reply marikaw sunnuntai, helmikuu 14, 2016 at 21:03

  Mua jotenkin säälitti tosi paljon tää. :D<3 Voi raukkaa. Mut nää on niitä huikeita muistoja.

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta sunnuntai, helmikuu 14, 2016 at 21:15

   Hahaha, ei tarvii sääliä, oon päässyt jo traumoista yli ja nyt kohti uusia matkailun ”tähtihetkiä”. :D

 • Reply Teea | Curious Feet sunnuntai, helmikuu 14, 2016 at 21:33

  Ah Intia :D. Olipas hauska postaus. Nää on sattumuksia, joille on hauska nauraa jälkeenpäin :)

 • Reply Noora sunnuntai, helmikuu 14, 2016 at 23:05

  Haha nää oli kyllä mainioita! Tai siis ei varmastikaan just sillä hetkellä, mutta jälkeenpäin ihan eeppistä :D Mutta sehän vain kertoo siitä reissaamisen tärkeydestä, ettei anna tällaisten asioiden lannistaa. Yksi mun työkaveri lähti pitkän aikaa odottamalleen reissulle suurin odotuksin ja tuli takaisin naama näkkärillä kun siellä oli satanut ja kaikki oli pilalla. No kai se on, jos antaa sateen haitata. Noi Goan rantaleijonat olis tosin haitanneet vähän muakin, voi elämä… Hei ja iloista synttäriä! :)

 • Reply säppä sunnuntai, helmikuu 14, 2016 at 23:15

  Tää oli hauska! :D Ja onnea synttäripäivänä!

 • Reply Kohteena maailma sunnuntai, helmikuu 14, 2016 at 23:27

  Noi Intian tapahtumat on ikäviä. En voisi vastenmielisempää tilannetta kuvitella, että joku tulisi kähmimään uidessa. Käsittämätöntä touhua, vahvistaa vain niitä vastenmielisiä uutisia mitä Intiasta tasaisen tappavasti tänne kantautuu. Ei saisi yleistää, mutta kun ongelmasta kärsii Intiassa useampi kuin Suomessa on ihmisiä, niin väkisinhän se näkyy. Vaikka se porukka on Intiassa kuin yksi hyttysen paska suuressa ihmismassassa.

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta maanantai, helmikuu 15, 2016 at 23:08

   Joo, se oli tosissaan vastenmielistä. Siellä tuli aika lailla sellainen olo, että eipä paljon yllätä ne uutiset, joista täälläkin ollaan luettu.

 • Reply Jane / Lomaunelmia ja unelmalomia sunnuntai, helmikuu 14, 2016 at 23:52

  Olisi kypsyttänyt tuo turha Tukholman kieppi kyllä joo…. mutta minkäs mahdat, kun olet sentäs bongannut edulliset lennot ? Ei muuta kuin kohti uusia reissuja :-)

 • Reply Kiira / Lifelong Adventure maanantai, helmikuu 15, 2016 at 08:03

  Melkein synttärikaima! Mulla tänään :) Hauskoja faktoja susta, paljon onnea!

 • Reply Nimetön maanantai, helmikuu 15, 2016 at 08:48

  Paljon on Merille ennättänyt 26 ensimmäisen vuoden aika sattua ja tapahtua. Hyvä kokonaisuus joka ajallisesti kattaa hienosti nuo eletyt vuodet aina ”Tipukylästä” alkaen. Mielenkiinnolla odotamme mitä tulevat 26 vuotta tuovat tullessaan. Niin ja osanottoni vanhenemisen johdosta. Ilkka p.s Ne WC:t ml reikä lattiassa että sinne ei mielellää mene sillä mielin että jos jotakin sattuisi tulemaan vaan mennessäsi olet varma että aihetta käyntiin on. Edelleen helpotus ei synny tuossa WC-tilassa vaan kun pääsee pois siitä tilasta!

 • Reply Tanja/Levoton Matkailija maanantai, helmikuu 15, 2016 at 09:47

  Hauska postaus! Ja hyvää syntymäpäivää :)
  Mulla on Malesian reissulta kokemusta noista kyykkyvessoista, ne on jotain niin kamalia. Onneksi niitä tuli vastaan vain parissa paikassa. Todella ikäviä noi Intian-tapahtumat :/

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta maanantai, helmikuu 15, 2016 at 23:10

   Joo tavallaanhan ne on hyviä, ei tarvii istua mihinkään likaiselle pöntölle. Mutta kun ne oli ainakin Kiinassa niin hemmetin sotkusia…

 • Reply Annemaria/Samppanjaa muovimukista maanantai, helmikuu 15, 2016 at 11:06

  Heh, vähän nauratti . Kuka hullu haluaa enää matkustaa, kun voi olla kotonakin ilman kärsimyksiä :)

 • Reply jujukas / Lempipaikkojani maanantai, helmikuu 15, 2016 at 17:01

  Mahtava lista :D Mun siskolla on muuten vastaavia kokemuksia Intiasta ja juurikin Goalta. Ja itselläni on kokemuksia reikä-lattiassa-vessoista jopa niin läheltä kuin Ranskasta!

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta maanantai, helmikuu 15, 2016 at 23:11

   Joo ei tarvii Kiinaan asti mennä niitä löytääkseen. En tosin ollut ennen kuullut, että Ranskassakin…

 • Reply miraorvokki maanantai, helmikuu 15, 2016 at 17:25

  Hahahahah tää oli yks parhaista postauksista ikinä! Tämmöiset nostalgiapostaukset on siistejä :D Ps. juuri mietin kuumeisesti omaa synttäripostaustani.. 25 vuotta tulee mittariin neljän päivän päästä. Matkailevat helmikuun lapset :)

 • Reply Jenna / With huge passion for life maanantai, helmikuu 15, 2016 at 21:14

  Mahtava! :D Repeilin tuolla Kiinan Hawajille. Matkaillessa kyllä sattuu ja tapahtuu. Nuo ruokamyrkytykset ovat sieltä ikävimmästä päästä.

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta maanantai, helmikuu 15, 2016 at 23:13

   No niin sitä meille markkinoitiin, mutta totuus ei nyt ihan ollut sitten samassa linjassa… :D

 • Reply Susanna maanantai, helmikuu 15, 2016 at 22:06

  Home(?) sienet kuulostaa ällöttäviltä ja tutuilta kyllä. Joissain majoituksissa hometta on ja siitä sairastuu helposti. Yrittävät usein maalata homeen piiloon jos pystyvät. Reikälattiavessoja on myös Välimerellä esim. Sardiniassa yhdellä pienellä lentokentällä. Ihmettelin aluksi kun turistit tulivat järkyttyneitä pois lentokentän vessasta kunnes sain tietää miksi, samaisella lentokentälle kuulemma Berlusconille tuotiin oma vessa sinne

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta maanantai, helmikuu 15, 2016 at 23:13

   :D Ai oma vessa, haha. Joo, ne sienet oli tosi ällöttäviä. Varsinkin kun siitäkin huoneesta oli maksettu ihan hyvä summa rahaa.

 • Reply nina maanantai, helmikuu 15, 2016 at 22:28

  Itsellä laukku varastettu, onneksi olin laittanut toiseen laukkuun rahat ja passin.
  Joskus ollut pikku sadetta ja ukkosta mutta ei se haitannu
  Lentokenttäodottelut on kyllä syvältä, itsekkin bongaan halpoja reissuja niin ne on pakko kärsiä.
  Olen palannut auringossa monta kertaa.
  Taksikuski otti Meksikossa ylihintaa no siis Meksikon standardeilla mutta kuitenkin
  Lennot ollu myöhässä muutaman kerran.

  Mutta matkailu on ihana ,avartavaa ja koukuttavaa ja kunnon matkailu vaatii vastoinkäymisiä :D

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta maanantai, helmikuu 15, 2016 at 23:15

   No johan on sullekin sattunut kaikenlaisia kommelluksia! Mutta oikeassa oot, vastoinkäymiset tekee reissuista vaan muistettavampia ja kivoista hetkistä entistäkin parempia. :) Kiitos kommenista!

 • Reply Stacy Siivonen maanantai, helmikuu 15, 2016 at 22:53

  Ihana rantakuva!
  Jos yhtään lohduttaa, niin minulla on sellainen sisarsuhde, etten ole nähnyt siskoani vuosikymmeneen.

  • Reply Stacy Siivonen maanantai, helmikuu 15, 2016 at 22:54

   (Tarkoitan tietysti sitä kuvaa, kun olet lapsena vedessä valjaissa)

   • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta maanantai, helmikuu 15, 2016 at 23:15

    Oi, no sehän on kurjaa, että välit on menneet kokonaan. :( Meillä tapellaan usein ja sovitaan sitten yhtä nopeasti.

 • Reply Ansku BCN keskiviikko, helmikuu 17, 2016 at 16:37

  Anteeksi, mutta tämä postaus sai aikaan päivän naurut :D. Kaikesta selviää (bucketeistakin!)

 • Reply Terhi / Muru Mou keskiviikko, helmikuu 17, 2016 at 18:48

  Hahaha, tämä oli todella hauska! Kohta 11: voi kamala! Mulla olisi varmasti päässyt itku, jos joutuisin pitkän lennon jälkeen hyppäämään kotikentältä vielä koneeseen ja menemään hengailemaan naapurimaan kentälle ennen kun vihdoin pääsen kotiin. Ehkä et enää nykyään säästä lennoissa ihan niin paljoa? :D

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta keskiviikko, helmikuu 17, 2016 at 20:06

   Riippuu tilanteesta! Nää lennot oli siis satoja euroja halvemmat. :D Ehkä se oli sen arvoista, en oo varma. :D

 • Reply salaine keskiviikko, helmikuu 17, 2016 at 21:34

  Aika kuultaa muistot. Nää on just niitä, joille voi nauraa jälkeenpäin…meillä on kanssa niitä juttuja ja nuo vessareiät lattialla. On aika järkkyä silloin kun iso hätä yllättää kakkia johonkin reikään hih! Paras juttu on kanarialta, kun tyttäremme 10-v lähti meidän päähänpistomme ansiosta kävelemään rantaa pitkin Maspalomaksesta Cran Canarian puolelle ja puolessa välissä iski nakuranta….hemmot ne pelailivat siellä hepit pystyssä….vieläkin kiroaa minun ideaani hienosta rantalenkistä. Taisi olla koittelemus nuorelle tytölle ja vielä vanhempien seurassa. Täytyy sano, että itselläkin muutaman kerran silmät ymmyrkäisenä tuli katsottua! Ihana juttu!

 • Reply salaine keskiviikko, helmikuu 17, 2016 at 21:36

  Ai niin onnittelut myös!

 • Reply Anna torstai, helmikuu 18, 2016 at 09:01

  Hehheh, tää oli hyvä :) Oon kuullutkin aika hurjia juttuja noiden kiinalaisten yhteisviemäreistä… Ja kauheita nuo intialaismiehet Goalla, onneks meidän reissulla ei tuommosiin törmätty! Terveisiä Australian rannikolta asuntoautosta, nautitaan matkailusta silloinkin kun se on täynnä hyttysiä ja on liian kuuma nukkua…

 • Reply Erja/ Andalusian auringossa- ruokamatkablogi perjantai, helmikuu 19, 2016 at 18:46

  viihdyttävä postaus- kiitos näistä. Äläkä sure – Intian miesten incredibleä chutzpaa on saanut osakseen myös allekirjoittanut. Vihaksi laittaa vieläkin…

 • Reply lena / london and beyond perjantai, helmikuu 19, 2016 at 18:52

  Tää oli yksi parhaista jutuista pitkään aikaan :D Mua alko naurattaa jo heti alussa tuo Meri-vauva oluttölkin kanssa ::D Näitä juttuja on ihan paras lukea, joissa kirjoittaja ei ota itseään liian tosissaan. Mulle kävin vähän samantyyppinen accident amsterdamilaisessa hostellissa….

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta lauantai, helmikuu 20, 2016 at 14:57

   Haha kiva että pidit! Ja hei tekevälle sattuu, eikö niin. Oli ainakin (toivottavasti) hauska ilta. ;D

 • Reply Mira - Exploras lauantai, helmikuu 20, 2016 at 00:55

  ? Hyvän mielen postaus!

 • Reply Pirkko / Meriharakka lauantai, helmikuu 20, 2016 at 09:09

  Reikävessat olivat ”ansainneet” aika monta kohtaa. Mutta kieltämättä, ovat ne usein vähän likaisia ja haasteellisia. Olenkin joskus Lähi-itään matkustaville (ikäisilleni) ystäville kehottanut harjoittamaan polvilihaksia ennen matkaa ja olla pukeutumatta koko päivän retkille tiukkoihin housuihin :-)

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta lauantai, helmikuu 20, 2016 at 14:58

   Joo, ne ovat paikkansa lunastaneet, vielä kun ovat niin tuoreessa muistissa Kiinasta. :D Ja tuli kyllä itselläkin tiukkoja housuja välteltyä vessojen pelossa. :D

 • Reply Heidi / Maailman äärellä lauantai, helmikuu 20, 2016 at 09:14

  Heh, voi ei, ihanan kamalia kommelluksia. Siinä tilanteessa ei kyllä aina naurata. Itse olin myös ruokamyrkytyksen kourissa viime Vietnamin matkalla. Rupesin sitten sotamuseon pihassa oksentaa. Muut turistit varmaan luuli, että oli krapulassa…

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta lauantai, helmikuu 20, 2016 at 14:59

   Oi hyi, vielä päivällä! Mulla vatsataudit puhkeaa lähes aina illalla tai yöllä. No, yhtä pöpöä vahvempina taas. :D

 • Reply Sari Saviranta lauantai, helmikuu 20, 2016 at 16:15

  Hei ihan huippu! :) Heitän aina high fivet ja respektit sille, joka kertoo sen, miten reissu oikeesti meni – ei niin kuin sen olisi haluttu menevän. Niin hypetän rohkeesti noloja ihmisiä :D Koska aina silloin tajuan, että en ole ainut.

 • Reply Martta / Martan Matkassa lauantai, helmikuu 20, 2016 at 17:01

  Tää oli aivan mielettömän hauska postaus :) Saako varastaa idean?

 • Reply Kiia lauantai, helmikuu 20, 2016 at 17:02

  Tää oli harvinaisen viihdyttävä postaus! Kiitos! Juu-u, voin sanoa että Kiinan vessat on jotain aivan omaa luokkaansa, siinä ihminen pääsee hyvin nopeasti estoistasn kun yhdistetään matalan hygieniatason ravintolaruoka, pyrstöyskä ja uteliaat kiinalaiset karsinavessoissa

 • Reply Anna / Tämä matka -blogi lauantai, helmikuu 20, 2016 at 17:05

  Mulla on samanlainen kokemus ruokamyrkytyksestä. Ei niin kamalan hohdokasta, etenkin jos suhde on vielä kovin nuori… : D

 • Reply Meidän matkassa lauantai, helmikuu 20, 2016 at 18:51

  Hahahhahah, mä nauran täällä ääneen näille kommelluksille. Paras oli toi lento Helsinki-Tukholma. :D

 • Reply Veera Bianca lauantai, helmikuu 20, 2016 at 19:16

  Apua mitä seikkailuja :D Matkailu on kyllä vähän just tuollaista, ei aina mitään ruusuilla tanssimista :D

 • Reply laura / to travel is to live lauantai, helmikuu 20, 2016 at 20:14

  Kiinan vessakulttuuri näyttää oleavan aika eksoottinen :D Kaikenlaista reissuissa sattuu mutta eihän niistä muuten jäisi mitään legendaarisia tarinoita kerrottavaks :D

 • Reply Tanja lauantai, helmikuu 20, 2016 at 22:32

  Raitavaatteet ja vesimeloni pukee sua :D

  Mä en kehtaa kirjoittaa omia kokemuksiani, ihan liian noloa ….

 • Reply Virpi/ Täynnä tie on tarinoita sunnuntai, helmikuu 21, 2016 at 00:33

  Hehhee, Tsunami-elokuvan katsominen juuri ennen Aasian matkaa on ehkä vähän sama kuin mitä itse kerran tein; lentokentälle lähtöä odotellessa katselin aikani kuluksi tv.tä ja sieltä tuli se lentoturmat-ohjelma jossa selvitettiin niitä pudonneita lentoja! :D

 • Leave a Reply