Suomen suurin matkablogiyhteisö

Beyoncén maailmankiertue Tukholmassa (ja uusi banneri!)

tiistai, helmikuu 9, 2016

Tjänare tjänare ystävät rakkaat!

Ai mistä moinen panostus ruotsinkieleen? Siitä, että minä olen onnellinen Beyoncén The Formation World Tourin Tukholman konsertin lippujen omistaja! Amexin asiakkaat saivat lippuja ennakkomyynnistä jo tänään, ja mä olin tietenkin kärppänä paikalla ja houkuttelin pari ystävääkin sitten mukaan (ihan parhaita ystäviä muuten, eipä tarvinnut paljon edes suostutella).

800px-Beyonce_live_01

Keikka on heinäkuun 26. tiistaina Tukholmassa. Joo, tiistaina. Ongelmahan siitä tulee siinä vaiheessa, kun keplottelen itselleni jostain kesätyöpaikan ja töihin olisi yleensä ihan suotavaa sinne paikanpäälle ilmestyä.

beyonce

No, paniikkisuunnitelma on jo tehtynä: jos mikään muu ei auta, niin iltapäivälento Tukholmaan tiistaina ja keskiviikkona ensimmäinen aamulento takaisin, jotta ehtii sitten vielä töihin. Onneksi tuota väliä suhaa niin monta lentoa päivässä, että valinnanvaraa riittää.

Onko joku muu tulossa tonne konsertiin?

Niin ja pyöräytinpä eilen illalla uuden bannerinkin tälle blogille, mitäs pidätte? Omasta mielestäni aika minun näköiseni. :) Tää on nyt parasta minne mun olemattomilla taiteilijantaidoilla pötkitään, joten se saa nyt siinä möllöttää ainakin jonkun aikaa, piditte tai ette. Itse tykkään, vaikka tuo ”syö” näkyykin nyt olevan vähän hassusti tuolla palmun kätköissä. No, ei se mun elämä muutenkaan niin kovin pilkuntarkkaa ole koskaan ollut.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille, mulla jo sormet syyhyää päästä kirjoittamaan pari hotelliarvostelua ja kertoa teille ihan parhaasta ravintolasta Tallinnassa. Mutta ensin työt ja sitten huvi (kuka hitto tonkin on keksinyt), joten nyt kauppaoikeuden kimppuun.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Maarit Johanna tiistai, helmikuu 9, 2016 at 22:10

  Oiii keikkamatka! Me lähetään kattomaan toukokuussa Adelea Berliiniin. Olishan sillä ollut keikka Tukholmassakin, mutta Berliini tuli halvemmaksi ja keikkakin onneksi lauantaina :D
  Tosi kiva banneri, vitsi miten oon kade. Mun blogin teemassa ei saa banneria ollenkaan :(

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta keskiviikko, helmikuu 10, 2016 at 10:35

   Joo tukholma on kyllä järkky kallis, jo kentältä kaupunkiin maksaa omaisuuden. No, muuten yritetään sit elää halvalla… Mut Adele!! Iha hullun hyvä keikka varmasti tulossa! Ja vielä Berliinissä. MÄ oon kade! :D

 • Reply katareissaa tiistai, helmikuu 9, 2016 at 22:31

  Kiva banneri! Palmuilla ei voi mennä pieleen ;)

 • Reply Laura / Tuntemattomaan ja takaisin keskiviikko, helmikuu 10, 2016 at 00:03

  OIJJOIJJ nyt oon niin kateellinen! Itse myös olen pyöritellyt tuota mielessäni, mutta ei mulla taida näillä näkymin olla varaa moiseen reissuun, keväällä kun haluaisin täältä Istanbulista myös pari reissua heittää ja kuten sinäkin mainitsit, kesän kuviot on vielä niin auki ettei uskalla. Pari mun koulukaveria on juurikin Tanskasta ja Tukholmasta ja voi että tänään kuuntelin kateellisena niiden keikkasuunnitelmia. Miksi oi miksi B ei tule ikinä Suomeen :(

  Tosi freesi banneri, sopivan yksinkertainen, mutta tyylikäs!

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta keskiviikko, helmikuu 10, 2016 at 10:38

   Kiitos! Ja niinpä, ois sille Suomessakin kuuntelijoita, aivan varmasti täyttäis koko stadionin tai Hartwall Areenan. Ehkä vielä joskus. :( Siihen asti ei auta muu ku raahata ahterinsa Ruotsiin… Jos mä en pääsekään syystä tai toisesta niin yritän sitten kaupitella mun lippua sulle. ;)

 • Reply Vivi Vinna Journal keskiviikko, helmikuu 10, 2016 at 22:40

  Hyvässä kesätyöpaikassa pomo tiedustelee etukäteen, onko kellä vapaapvätoiveita. ;) Mukavalta suunnitelmalta kuulostaa reissu Tukholmaan! :)

 • Reply Katrilli sunnuntai, helmikuu 21, 2016 at 01:07

  Hei! Sattumalta törmäsin blogiisi kun hain Beyoncén keikkaa varten informaatiota. Olen tosiaan kaverini kanssa lähdössä myös keikalle Ruotsiin,ollaan ihan pähkinöinä kun mietitäänkin jo että nähdään Beyoncé!!!! Minulle eka kerta,kaverille toinen artistin konsertti

  Jos kiinnostaa jutella keikasta lisää ota yhteyttä reippaasti! :)

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta sunnuntai, helmikuu 21, 2016 at 09:56

   Uu, mahtavaa! :) Tulee varmaan niin magee keikka! :) Meinaatteko viettää samalla jonkun pienen loman Tukholmassa vai tuletteko ihan vaan yhdeksi illaksi keikkaa katsomaan?

  Leave a Reply