Suomen suurin matkablogiyhteisö

Syö Matkusta Rakasta matkablogien top10:ssä!

sunnuntai, tammikuu 24, 2016

Siis ihan mahtavista mahtavinta oli, kun varhain Matkamessujen ammattilaispäivän aamuna Archie gone Lebanon -blogin Inka tuli onnittelemaan mua. Olin ihan että häh, siis joo tulin Suomeen toissa yönä mutta ei kai se nyt sentään mikään suurempien onnittelujen asia ole?

Kävi sitten ilmi, että mun oma rakas pieni blogini Syö Matkusta Rakasta on päässyt vuoden 2016 kymmenen suosituimman matkablogin joukkoon, sijalle 9! (Top-10 blogit listaa vuosittain ohjelmistoyritys Cision. Listalle pääsyyn vaikuttaa kävijämäärien lisäksi mm. kommentit ja blogiin tehtyjen linkitysten määrä.)

Käykää tutustumassa myös muihin listan loistaviin matkablogeihin:

 1. Archie gone Lebanon
 2. Globe Called Home
 3. Travellover
 4. Matkakuume.net
 5. Kaukokaipuu matkablogi
 6. Pää Pilvissä
 7. Kohteena Maailma
 8. La Vida Loca 2.0
 9. Syö Matkusta Rakasta
 10. Unagidon

Ja suurin kiitos tästä kunniasta kuuluu tietenkin kaikille teille, jotka ootte käyneet lukemassa mun raapustuksia. Kiitos! :) Blogi jatkaa tietenkin lahjomatonta raportointiaan halvimmista hostelleista ja kännisistä suomituristeista Tallinnan laivalla. ;)

Ja sitten vähän toisenlaista hehkutusta, nimittäin Matkamesssuilta! Paras päivä oli tietenkin ammattilaispäivä torstai, kun sain ensin osallistua uusien Clarion-hotellien sponssaamalle lounaalle.

thumb_IMG_2221_1024

Kuulostivat muuten ihan jäätävän hyvältä nämä Jätkäsaareen ja lentokentälle nousevat uudet majoittumismahdollisuudet. Me lounasvieraat saimme vieläpä lahjakortin yöpymiselle, joten aivan varmasti raportoin Jätkäsaaren hotellista heti, kunhan se saadaan pystytettyä.

Muuten päivä meni osastoilla pyöriessä ja muihin bloggaajiin tutustuessa. Niin hauskaa saada kasvot blogeille, joita on seurannut jo pitkään. Illalla juhlittiin Soneran Roam like home -etkoilla ja juhlat jatkuivat Radisson Blu Plazan blogikekkereissä.

thumb_IMG_2339_1024 thumb_IMG_2235_1024 thumb_IMG_2230_1024

Perjantaina oli Mondon kirjoittajakoulutus ja haastiksen antaminen Rantapallolle. Linkkaan sen varmasti blogiinkin, jos en nyt ihan järkyttävästi epäonnistunut. Eli luultavasti en linkkaa, hehe.

Tänään lauantaina pyörittiin vaan äitin ja Mathiaksen kanssa ympäriinsä, ja syötiin bratwurstia ja kreikkalaiselta kojulta kreikkaherkkuja. Nam.<3

Seuraavissa postauksissa keskitytäänkin sitten Pekingiin. Arvatkaapa mitä pidin kaupungista – kukapa ei Kiinan kuuluisaan pääkaupunkiin ihastuisi? Paitsi eräs M. Vanhanen, joka tätä blogia sattuu kirjoittamaan.

 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Ninni sunnuntai, tammikuu 24, 2016 at 16:24

  Onnea!!!! <3 Mahtavaa!!!

 • Reply Annika | Travellover perjantai, helmikuu 12, 2016 at 00:33

  Onnea!

 • Leave a Reply