Suomen suurin matkablogiyhteisö

Vähän kuulumisia – Ja mikä suomen kesää vaivaa?

keskiviikko, kesäkuu 10, 2015

Täällä yksi väsynyt nainen kirjoittelee. Miten kesätöiden aloittaminen voikin saada ihmisen niin puhki? Kolmas kesä jo samassa mukavassa työpaikassa, mutta tällä kertaa uudessa projektissa mukana. Talvellahan sitä olisi pitänyt olla väsynyt. Pimeyden lisäksi oli opiskelukiireet JA työkiireet. Nyt on sentään vaan töitä. Ja silti, väsyttää ihan älyttömästi. Kai se on se uuden oppiminen – vaikka sen kahdeksan tuntia istut tai seisot toimistolla paikallasi, niin koko ajan pitää olla skarppina ja imeä uutta tietoa päähän, että pystyy sitten tuuraamaan muita heidän lomaillessaan.

thumb_IMG_1255_1024

Ja hei, mikä tätä Suomen kesää vaivaa? Mun mieli järkkyi tänään, kun luin Iltalehdestä, että helteitä on viimeksi odotettu näin kauan vuonna 1991! Missä ne oikein viipyy! Tääl on ihmisiä, jotka haluaa päästä terdelle nauttimaan kesästä. Esimerkiksi allekirjoittanut. Parempi olla kirjoittamatta koko aiheesta, kun alkaa raivostuttaa. Viime juhannus jäätävine keleineenkin on vielä tuoreessa muistissa. Jotain armoa nyt tän homman kanssa.

Reissuaiheista sen verran, että harmittaa, kun paljon suunniteltu Pietarin matka meni nyt sitten tältä keväältä sivu suun. Aikataulut meni muutamaan kertaan pahasti ristiin Pietarissa opiskelevan kaverin kanssa, ja sitten kevät loppuikin jo kesken ja kaveri palaa Suomeen. Ennen syksyä ei näillä näkymin ole muita matkoja tiedossa kuin tämän kuun lopun pikapyrähdys Tallinnaan. Taas. Mikä tallinnahirmu musta oikein on tullut? Ramppaan siellä useammin kuin Kirkkonummella nykyään. Meil on kyllä hyvät suunnitelmat ja tiukkaakin tiukemmat aikataulut, kirjoittelen niistä myöhemmin.

Mutta syksyllä onkin sitten, toivottavasti, astetta isompaa reissua tiedossa… Siitä saatte kuulla lisää heti, kun asia varmistuu! :)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Maria torstai, kesäkuu 11, 2015 at 10:35

  Vähän samoissa fiiliksissä täällä… mitä tätä kesää oikein vaivaa?!?! Vähän kattelin että lauantaille olisi luvassa astetta parempaa säätä, mutta ehtiihän se muuttua raekuuroksi vielä… Kaunis terde sää olisi kuitenkin omiaan kun itsekin ravaan tuolla Tallinnassa, eli tulevana viikonloppuna jälleen kerran ;)

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta torstai, kesäkuu 11, 2015 at 15:38

   Terdesää… En enää edes muista, mikä se on. Lauantai vois nyt sysätä tän kesän käyntiin ihan kunnolla. Ei hermot kestä tätä jatkuvaa palelua!

 • Reply Kthetraveller torstai, kesäkuu 11, 2015 at 12:51

  Jep. Mikä tätä kesää vaivaa? Olen kolmatta päivää saikulla äänenin takia ja täällä neljän seinän sisällä möllötän. Voisin aivan hyvin lähteä tohon takapihalle istumaan ja möllöttämään, mutta täällä ainakin tuulee siihen malliin että tekarit ja tupee lähtee päästä. Ei nappaa todellakaan lähteä tonne ulos hytisemään. Mut hei, Tallinna on kiva kaupunk, nauti reissustasi munkin puolesta. Mää lähren Tampereelle…

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta torstai, kesäkuu 11, 2015 at 15:40

   Onneksi reissuun on vielä pari viikkoa aikaa, ehkä tää ehtii siihen mennessä muuttua. Ja höh, oikein extra ankeaa olla kesällä kipeenä. Tai no niin, ”kesällä”. Paranemisia! :)

  Leave a Reply