Suomen suurin matkablogiyhteisö

Vappu vietetty, kesä voi alkaa! Suomen kesä kuvina.

maanantai, toukokuu 4, 2015

Täällä aletaan pikkuhiljaa toipua vapusta. Huh. Siinä meni kaksi päivää tämän ihmisen elämästä erittäin pienellä määrällä ruokaa (joka sekin koostui munkeista, pizzaviipaleista ja nakeista) ja erittäin suurella määrällä skumppaa. Opiskelijaelämä vaatii veronsa. Tänään on kuitenkin oltu jo (ainakin 99%) elävien kirjoissa ja mikä ihana auringonpaiste tuolla ulkona olikaan! Oikein sellanen kesän ensimmäinen lämmin auringonpaiste ja mulle tuli niin kesäfiilis!

Siitä innostuneena selasin vanhoja kesäkuvia muutamalta viime vuodelta läpi ja ajattelin ne täälläkin julkaista, ihan vaan koska KESÄ<3

Kuuletteko jo lokkien kirkumisen ja aaltojen liplatuksen? Muistatteko miltä tuoksuu sateen kastelema ruoho mökillä kesäaamuna?

Mökki

Porvoo kesä

Grilliruokaa

Tammisaari ranta

Suomen kesä

Kukkia

Ruokaa

Jäätelöä
IMG_5204_1024

Suomen kesä

Suomen kesä

Mattolaituri

Mansikka

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Kthetraveller maanantai, toukokuu 4, 2015 at 20:22

  Ihania kuvia. Kyllä on kesää ikävä!

 • Reply Ninni maanantai, toukokuu 4, 2015 at 21:17

  Ei tälläsiä kuvia!! Väännät vaan veistä haavassa, kun ulkona on vielä kylmä! :-D

 • Reply Ida - idalovelife maanantai, toukokuu 4, 2015 at 22:26

  Aaaa mitä fotoja! <3 Nyt heitti pahat koti-ikävät päälle, Porvoo ja noi saaristokuvat! Tää oli laiton! :D Kremsissä tänään noussu ilmankosteudet jo subtrooppisille asteikoille ja huomiseksin on luvattu +28 ja arskaa…

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta maanantai, toukokuu 4, 2015 at 22:53

   Älä suotta koti-ikävöi, täällä tosiaan mennään auringonpaisteesta huolimatta edelleen kevyttoppatakkilinjalla, kyllä mä vaihtaisin vaikka heti tuohon +28… :D

   • Reply Ida - idaloveslife keskiviikko, toukokuu 6, 2015 at 00:42

    Hahaha, kai mä sit uskon näihin takkistooreihin vaikka tuntuu että fb on täynnä terassikaudenavaus kuvia :D Mistä päin noi saaristokuvat on? Ne on ihanat!

    • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta keskiviikko, toukokuu 6, 2015 at 12:00

     Noista vain yksi on varsinaisesti saaristossa eli toi missä on vene, se on Sipoosta! :) Toi sinertävä kuva on ihan vaan järven rannalta Evolta (meillä mökki siellä) ja sitten tuo punertava kuva poikaystävän Porvoon mökiltä, meren rannalta. Ja toi yksi auringonlaskukuva joka oli Instagramissakin niin se on Salosta, pieneltä saarelta keskeltä järveä. En nyt oo varma että mitä kuvaa/kuvia tarkoitit mutta tässä nyt kaikkien sijainti. :D

     • Ida - idaloveslife keskiviikko, toukokuu 6, 2015 at 14:32

      Mitä! Meidänkin mökki on Porvoon saaristossa! Ja mä oon siellä lähes mun kaiken vapaa-ajan kun tullaan takas. Kesällä vaadin jätskitreffit! :D Satutko muistamaan minkä niminen vierassatama, kahvila tai kauppa on lähinnä?

     • Meri / Syö Matkusta Rakasta keskiviikko, toukokuu 6, 2015 at 14:41

      Niiden mökki on siinä just ennen Pellingin lossia ja Tirmoa… Osuko edes lähelle? :D Jätskitreffit sovittu ;) Me vietetään kans tosi paljon aikaa siellä kesäisin!

 • Reply Ida - idaloveslife keskiviikko, toukokuu 6, 2015 at 17:09

  Tää ei voi olla totta! Niin on meidänki :D Kardragin kartanon huudeilla… Tirmoseen 5km fillarilla tai 7min veneellä! Hahah, uskomatonta!

 • Reply Anonyymi tiistai, heinäkuu 21, 2015 at 06:45

  Thank you!

 • Leave a Reply